A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

Інформація про проведені роботи з благоустрою на території селищної ради за вересень 2019 року

Дата: 05.10.2019 18:11
Кількість переглядів: 714

За вересень поточного року в смт Краснопілля працівниками з благоустрою упорядковано клумби по вулицях Сумська, Вокзальна, Мезенівська, здійснено  прибирання вулично-дорожньої мережі по вулицях Вокзальна, Слов’янська. Проведено роботи з вирубки порослі по вул. Виноградна, продовжуються роботи з вирубка порослі на центральному кладовищі та приведення його до належного санітарного стану. Проведено ремонт колодязя по вул. Маяковського, розпочато ремонт тротуару біля Краснопільської гімназії по вулиці Сумська, з наступного тижня заплановано ремонт тротуару по вул. Механізаторів.

На території старостинських округів проведено роботи зі скошування виявлених карантинних бур’янів, обкошування узбіч доріг, вирубка порослі американського клену, прибирання зупинок громадського транспорту. Проведено очищення колодязів по вул. Перемоги, Вдовиченка в с. Самотоївка, замінено кільця на колодязі по вулиці Сонячній в смт Угроїди.

Проведено роботи з монтування мереж вуличного освітлення в смт Краснопілля по пров. Лікарняний, наразі готуються документи щодо введення об’єкта в експлуатацію. На території громади за поточний місяць замінено 21 лампа вуличного освітлення.

Інспектором з благоустрою обстежено прилеглі території приватних домогосподарств, установ та організацій на вулицях та провулках смт Краснопілля, смт Угроїди та с. Самотоївка. За результатами обстеження винесено 270 попереджень (виконано – 100), з яких: по смт Краснопілля 232  письмові (виконано - 84); по смт Угоїди 10 письмових; по с. Самотоївка 28 письмові (виконано 16). Оформлено 1 протокол про адміністративне правопорушення у сфері благоустрою.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь