A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

«МИ СЛАВНІ НАЩАДКИ КОЗАЦЬКОГО РОДУ»

Дата: 11.10.2019 17:29
Кількість переглядів: 881

11 жовтня 2019 року у Великому залі Краснопільського Палацу культури відбулося культурно-мистецьке свято «Ми славні нащадки козацького роду» з нагоди Дня захисника України та Дня Українського козацтва.

У святкових заходах до Дня захисника України, що співпали з Покровою Пресвятої Богородиці та Днем Українського козацтва, взяли участь заступник Краснопільського селищного голови Василь Лавриненко, голова районної ради Віталій Савоненко та керівник апарату райдержадміністрації Олена Завгородня.

З нагоди свята учасники АТО, ООС, військовослужбовці, працівники поліції отримали грамоти Краснопільської селищної ради, райдержадміністрації та районної ради.

Приходить світле та радісне свято – Покрова Пресвятої Богородиці. Це свято уособлює для багатьох поколінь українців силу і міць Української держави, любов і відданість своїй країні, здатність піклуватися і захищати свою Батьківщину!

Сьогодні ми згадуємо кожного захисника України, який віддав життя за незалежність Батьківщини. Із захопленням і вдячністю вшановуємо подвиг справжніх Героїв. Вони живі, доки живуть у наших спогадах та серцях.

Скорботною хвилиною мовчання всі присутні вшанувати пам'ять полеглих земляків-героїв у боях за свободу і незалежність України, Олександра Шкурка, Віталія Піддубного, Артура Костюченка, Юрія Андрієнка, Сергія Лисенка, Євгена Мартиненка.

До привітань також долучилися військовий комісар Краснопільського райвійськкомату Андрій Нагорний, заступник начальника відділу прикордонної служби «Краснопілля» старший лейтенант Іван Коцура, голова громадської організації антитерористичної операції та операції об`єднаних сил Краснопільщини Микола Бордюгов та заступник начальника Краснопільського відділення поліції Руслан Власенко.

Після офіційної частини свята яскраву національно-патріотичну палітру номерів глядачам представили солісти Анна Гримайло, Олексій Заїка, аматори Тур`янського СБК Оксана Макєєва, Ірина Кобушко та Світлана Маслова, народний вокальний ансамбль «Джерело» та дитячий вокальний гурт «Посмішка», вокальний колектив «Ветеран», вокальний ансамбль «Берегиня», учасниця клубного формування декламаторів та ведучих Анастасія Шубіна продекламувала вірш «Вишивала мати сину», хореографічний колектив «Доміно», зразковий хореографічний колектив «Зоряночка» та хореографічний колектив «Китиці», соло на трубі у виконанні Бориса Сокола.

У фойє І поверху Палацу культури була розміщена тематична виставка малюнків учнів Краснопільської гімназії та Краснопільської ЗОШ І-ІІІ ступенів та тематична книжково-ілюстративна виставка «Козацька держава-наша гордість і слава».

Свято пройшло у дусі патріотизму, любові до рідного краю та України, віри у процвітання і миру на нашій землі.

Нехай Ваш дім буде наповнений світлом і любов'ю. Зі святом дорогі краснопільчани. З Днем захисника України, з Днем українського козацтва, зі святом Покрови Пресвятої Богородиці!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь