A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ВІДБУЛАСЯ СЕСІЯ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 23.10.2019 20:35
Кількість переглядів: 1098

23 жовтня 2019 року під головуванням селищного голови Юрія Яремчука відбулася 37 сесія Краснопільської селищної ради об'єднаної територіальної громади. У ході засідання було прийнято 24 питань порядку денного, які попередньо були детально розглянуті та опрацьовані на постійних комісіях селищної ради.

Одним із перших розглянутих питань було прийняття рішення про вступ до Асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація об’єднаних  територіальних громад».

- Дане рішення приймається з метою більш ефективного здійснення своїх повноважень, узгодження дій органів місцевого самоврядування щодо захисту прав та законних інтересів територіальних громад, сприяння місцевому та регіональному розвитку, - зазначила в ході розгляду даного питання секретар селищної ради Ірина Юхта.

Також депутати заслухали та прийняли рішення «Про внесення змін до рішення Краснопільської селищної ради від 21.12.2018 №390 «Про бюджет Краснопільської селищної об’єднаної територіальної громади на 2019 рік», «Про внесення змін до Програми соціального захисту населення Краснопільської селищної ради на 2018-2021 роки», «Про доповнення переліку об’єктів, що перебувають у комунальній власності територіальної громади Краснопільської селищної ради, які пропонуються до передачі в оренду», «Про надання матеріальної допомоги на лікування».

Крім того, депутати розглянули ряд рішення що стосуються діяльності селищної ради в освітній сфері. Зокрема, рішення «Про заохочення педагогічних працівників» та «Про переведення Краснопільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Краснопільської селищної ради на самостійний бухгалтерський облік».

У ході сесії також прийнято ряд рішень, які стосуються затвердження технічної документації із землеустрою, надання дозволу на розробку проектів землеустрою, укладання договорів оренди на земельні ділянки.

На завершення розгляду порядку денного, депутати прийняли рішення «Про звернення Аграрного форуму Сумської області» згідно якого селищна рада підтримує Лист Аграрного форуму Сумської області до Президента України Володимира Зеленського, Голови Верховної Ради України Дмитра Розумкова, Прем’єр-міністра України Олексія Гончарука щодо врегулювання питання запровадження обігу земель сільськогосподарського призначення та напрацювання умов за яких відкриття ринку землі є можливим.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь