A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ЗАКЛАД ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ «ДЗВІНОЧОК» ВІДСВЯТКУВАВ СВІЙ 70-РІЧНИЙ ЮВІЛЕЙ!

Дата: 25.10.2019 17:17
Кількість переглядів: 1455

25 жовтня 2019 року радісну подію відзначив Кранопільський заклад дошкільної освіти (дитячий садок) №3 «Дзвіночок» Краснопільської селищної ради. Рів­но 70 років тому маленькі дитячі рученята вперше відчинили двері дитячого садка, а оче­нята почали звикати до дивовижного світу, де оселилося без­турботне дитинство.

На  святі було по родинному затиш­но, цікаво, радісно, просто казково! Свій ювілей працівники та вихованці закладу святкували у тісному колі друзів. Правда привітати іменинників завітало чимало гостей, зокрема ветерани дошкільної освіти, хто працював у цьому дитячому садочку з початку його заснування, випускники й вихованці садочку, батьківський колектив. Серед почесних гостей, які постійно допомагають закладу, йдуть на співпрацю, відгукуються на будь-які питання та розуміють проблеми дошкілля була секретар Краснопільської селищної ради Ірина Юхта та начальник відділу освіти Краснопільської селищної ради Лариса Дерев'янченко.

«Дякую колективу за злагоджену роботу, за затишок і тепло, а головне – за материнську любов до дітей. Бажаю незгасимого вогника творчості у серцях працівників закладу, щоб подальша доля дитячого садка була щасливою, увінчаною новими досягненнями та здобутками, вихованці були здорові, батьки пишалися своїми дітками», – звернулась до ювілярів секретар Краснопільської селищної ради Ірина Юхта та вручила цінні подарунки.

Для всіх гостей була представлена концертна програма - справжнє свято за участю вихованців, батьків, колишніх випускників закладу та педагогів, які є головним активом дитячого садка. У такий чудовий день у дитячому садку панувала прекрасна родинна атмосфера. На концерті  вихованці зворушливо і по-дитячому щиро показували все, чого навчилися у своїй другій домівці – співали, танцювали, розказували віршики, чим  забезпечили чудовий настрій всім присутнім. На святі приємно було бачити усміхнені, щасливі обличчя тих, для кого стіни садочка у різний час були рідними, хто відкривав садочок, хто віддавав частинку своєї душі і серця дошкільному закладу та вихованцям.

Всі присутні на святі отримали багато позитивних емоцій та гарний настрій. Цікаве дійство не залишило нікого байдужим, а свято справді вдалося. Гості та запрошені щиро подякували організаторам даного заходу за чудово проведений час.

Хочеться вірити, що заклад святкуватиме ще не одну славну дату, а ті добрі справи, які уже зроблено за ці роки, будуть справжнім «скарбом» для наступних поколінь педагогів. 

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь