A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

Якість надання соціальних послуг – головний акцент у роботі фахівців із працевлаштування

Дата: 01.11.2019 10:27
Кількість переглядів: 620

28-30 жовтня 2019 року в Сумах пройшов семінар-навчання начальників відділів організації сприяння працевлаштуванню регіональних центрів зайнятості «Якість та результативність соціальних послуг державної служби зайнятості – вимога реформ».

Про результати діяльності державної служби зайнятості у 2019 році щодо надання послуг населенню розповіла директор Департаменту реалізації політики зайнятості Державного центру зайнятості Любов Бершадська.

За її словами, вже проведене навчання заступників директорів, технологів-організаторів. Сьогодні навчаються начальники відділів організації сприяння працевлаштуванню обласних центрів зайнятості. Невдовзі у Дніпрі відбудеться семінар-навчання начальників відділів організації надання послуг роботодавцям. Низка подібних заходів, якщо коротко, переслідує дві мети: зменшити тривалість пошуку роботи для безробітного та збільшити відсоток зайнятого населення в Україні.

Ці завдання чітко визначені у Плані дій Уряду на наступні п’ять років.

Віднині головний акцент у діяльності служби зайнятості робиться на якість надання соціальних послуг людині, яка з тих чи інших причин втратила роботу і звернулася до центру зайнятості за допомогою у пошуках місця на ринку праці. Тому, зрештою, кінцевий результат зусиль служби зайнятості - аби українці мали роботу, а роботодавці - працівників, які відповідали б їхнім потребам та інтересам, щоб громадяни бачили перспективність роботи в Україні й поверталися із заробітків у інших країнах. 

Подекуди побутує думка, що державна установа не може надавати якісні послуги. Практика доводить протилежне: вона може їх надавати якісно, але за чіткими правилами, коли кожна зі сторін має як права, так і зобов'язання. Відтак перед спеціалістами значно підвищується шкала відповідальності, практикується конкретний алгоритм їх дій, активно впроваджується клієнтоорієнтований підхід, який дозволяє оперативно працевлаштовувати якомога більше наших співвітчизників.

Семінар-навчання фахівців із працевлаштування у Сумах – це, по суті, кардинальна переоцінка власних можливостей у бік надання якісних та оперативних послуг людині, яка потрапила у тимчасову скруту. Отже, служба таким чином стає більш динамічною та зручною, а значить більш ефективною для її клієнтів.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь