A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ТРИВАЄ РЕКОНСТРУКЦІЯ ОПОРНОГО ЗАКЛАДУ КРАСНОПІЛЬСЬКОЇ ЗОШ І-ІІІ СТУПЕНІВ

Дата: 01.11.2019 20:20
Кількість переглядів: 614

З червня 2019 року в опорному закладі Краснопільської селищної ради – Краснопільській ЗОШ І-ІІІ ступенів повною мірою триває реалізація ІІ черги виконання проекту «Реконструкція Краснопільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Краснопільської районної ради  Сумської області (інженерні мережі та оздоблення приміщень)».

Протягом активної фази робіт, а саме серпень-жовтень 2019 року було здійснено значний обсяг виконаної роботи. Зокрема, в закладі повністю замінено систему опалення, проведено її випробування та підключено до централізованого теплопостачання. В класних кімнатах, коридорах, харчоблоці замінено систему електрики та освітлення (замінено проводку, вимикачі, розетки, світлові панелі тощо). На південному «крилі» школи завершується робота щодо облаштування підлоги та її покриття, демонтаж та облаштування санітарних кімнат, де підведено систему водовідведення та каналізації. Класні кімнати та коридори ІІ та ІІІ поверху мають повністю пофарбовані стіни, завершуються роботи на І та ІІ поверхах південного «крила». Завершено ремонт харчоблоку, станом на 01.11.2019 на стадії завершення ремонтні роботи в підсобних приміщеннях харчоблоку, монтаж та встановлення технологічного обладнання тощо. В заклад завезено частину меблів для навчальних кабінетів. Спільними зусиллями працівників закладу, небайдужих батьків тривають роботи по облаштуванню класів, впорядкуванню обладнання для повноцінної роботи закладу.

Відповідно до наказу по Краснопільській ЗОШ І-ІІІ ступенів від 30.09.2019 №197-ОД «Про режим роботи Краснопільської ЗОШ І-ІІІ ступенів» з 28 жовтня в закладі організовано осінні канікули.  З метою облаштування класних кімнат, розстановкою меблів, монтажем та налаштуванням мультимедійного обладнання, відповідно до поданням т.в.о. директора школи осінні канікули для учнів продовжені до 10.11.2019.

Вже 11 листопада 2019 року учні Краснопільської ЗОШ І-ІІІ ступенів розпочнуть навчання в оновлених класах своєї школи.

Реалізація ІІ черги проекту «Реконструкція Краснопільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Краснопільської районної ради  Сумської області (інженерні мережі та оздоблення приміщень)» частини приміщення, що тимчасово не буде задіяна в освітньому процесі продовжуватиметься надалі.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь