A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ

Дата: 13.11.2019 16:46
Кількість переглядів: 897

Відбулося чергове засідання виконкому Краснопільської селищної ради об'єднаної територіальної громади, яке провів селищний голова Юрій Яремчук. Згідно порядку денного на розгляд було винесено 14 питань, з яких прийнято відповідні рішення.

Під час засідання заслухано інформацію та затверджено програму заходів з нагоди відзначення Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС та заходи з нагоди відзначення Міжнародного Дня людей з інвалідністю у 2019 році, утворено опікунську раду з питань забезпечення прав повнолітніх недієздатних та обмежено дієздатних осіб при виконавчому комітеті Краснопільської селищної ради.

Також членами виконкому заслухано та прийнято відповідне рішення щодо інформації про виконання бюджету Краснопільської селищної об’єднаної територіальної громади за 9 місяців 2019 року. На 2019 рік бюджет селищної об’єднаної територіальної громади затверджено по доходах у сумі 140 621,3 тис. гривень, з них загальний фонд 135 219,8 тис. гривень, спеціальний фонд 5 401,5 тис. гривень; видатках – у сумі 141 987,5 тис. гривень, у тому числі загальний фонд 124 034,8 тис. гривень, спеціальний фонд – 17 952,7 тис. гривень. Фактично за звітний період до бюджету надійшло 111 652,1 тис. гривень, з них до загального фонду – 106 095,3 тис. гривень (78,5 відсотка до затверджених обсягів на рік), спеціального фонду – 5 556,8 тис. гривень (102,9 відсотка).

У звітному періоді забезпечено своєчасне фінансування заробітної плати працівникам бюджетних галузей та інших соціальних виплат. Кредиторська  заборгованість по зазначених виплатах відсутня.

Питання наповнення бюджету та ефективне його використання знаходиться під постійним контролем керівництва селищної ради, адже це є передумовою стабільної роботи та розвитку об’єднаної громади.

В свою чергу Юрій Яремчук висловив слова подяки сумлінним платникам податків, завдяки яким громада може вирішувати ряд проблемних питань щодо розвитку Краснопільської ОТГ.

Крім того, рішенням виконкому затверджено заходи з недопущення надзвичайних подій під час несприятливих погодних умов осінньо-зимового періоду 2019-2020 років на території населених пунктів громади, з метою своєчасної й ефективної підготовки, організації та проведення на території селищної ради заходів з евакуації утворено відповідні збірні пункти, також затверджено Положення та посадовий склад місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Краснопільської селищної ради.

Під час засідання також прийняті рішення «Про розгляд звіту про виконання бюджету Тур’янської сільської ради за 9 місяців 2019 року», «Про надання дозволу на видалення зелених насаджень», «Про затвердження персонального складу конкурсної комісії на заміщення посади керівника комунального закладу загальної середньої освіти Краснопільської селищної ради» та «Про надання допомоги на поховання».

Всі проекти рішень, які виносилися на розгляд членів виконавчого комітету були підтримані.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь