A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ТРИВАЄ БЛАГОУСТРІЙ ТЕРИТОРІЇ КРАСНОПІЛЬСЬКОЇ ОТГ

Дата: 14.11.2019 14:52
Кількість переглядів: 1372

З метою формування сприятливого для життєдіяльності людини середовища, захисту довкілля, покращення санітарного стану, збереження об'єктів та елементів благоустрою, зелених насаджень, та для забезпечення ефективного контролю за дотриманням Закону України «Про благоустрій населених пунктів», Правил благоустрою території на території громади, виявлення порушень і притягнення до відповідальності суб’єктів господарювання та громадян в селищі продовжує роботу інспектор з благоустрою.

З початку листопада поточного року обстежено прилеглі території приватних домогосподарств, установ та організацій в смт Краснопілля по вулицях Дорошенка, Мічуріна, Грабовського, Белгородська, Тургенєва, Шевченка, Спасівська, Семеренків, по провулках Белгородський, Грабовського, Спасівський, Слов’янський. За результатами обстеження винесено 33 письмових попереджень; в с. Самотоївка по вул. Миру, Сумській, Калініна, Макаренка, Героїв Оборони, Гагаріна - винесено 26 письмових попереджень.

Продовжуються роботи по облаштуванню водостічної системи на автомобільній дорозі загального користування державного значення в смт Краснопілля по вул. Маяковського, роботи по впорядкуванні території кладовища по вул. Перемоги, зокрема вирубка чагарників та порослі, а також облаштовано прилеглу територію та встановлено альтанку в сквері «Заводський» в с. Чернеччина. Силами Краснопільського відділення «ПриватБанк» триває облаштування прилеглої території біля відділення.

Крім того, на території старостинських округів проводяться роботи з ліквідації стихійних сміттєзвалищ, вирубці порослі, американського клену, прибирання сміття і опалого листя.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь