A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

УКРАЇНА ГІДНА СВОБОДИ

Дата: 21.11.2019 13:38
Кількість переглядів: 1017

21 листопада у великому залі Краснопільського Палацу культури відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня Гідності та Свободи.

Даний день встановлений з метою утвердження в Україні ідеалів свободи і демократії, збереження та донесення до сучасного та  майбутніх поколінь об’єктивної інформації про доленосні події в Україні початку ХХІ століття, захист демократичних цінностей, прав і свобод, людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.

З привітальними словами до присутніх звернулися Краснопільський селищний голова Юрій Яремчук, в.о. голови райдержадміністраці Андрій Петров та заступник голови районної ради Іван Гавенко.

- Боротьба за волю і справедливість сколихнула в українського народу високі почуття патріотизму, самопожертви та любові до своєї держави. Україна продемонструвала Європі і всьому світові, що українці – це одна велика сім’я, яка готова до кінця боротися за свої ідеї, – зазначив Юрій Яремчук.

Хвилиною мовчання присутні в залі вшанували світлу пам’ять героїв, які захищали незалежну Україну, адже наш народ по праву заслуговує на краще майбутнє, за яке заплатили українці дорогою ціною.

Свої вокальні номери патріотичного напрямку глядачам дарували аматори сцени Краснопільщини.

Цього ж дня в фойє Палацу культури оформлено книжково-ілюстративну виставку «Гідність та Свобода – гасло нашого народу», з якою мали  можливість ознайомитись всі охочі.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь