A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ПРОВЕДЕНО ЗАХОДИ З НАГОДИ МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ЛЮДЕЙ З ІНВАЛІДНІСТЮ

Дата: 03.12.2019 15:42
Кількість переглядів: 560

3 грудня світова спільнота відзначає Міжнародний День людей з інвалідністю. Так, з нагоди цього Дня, 03.12.2019 року в приміщенні Центру дитячої та юнацької творчості відбулися урочистості для людей з обмеженими фізичними можливостями.

Перед концертною програмою всі бажаючі мали змогу отримати консультацію представників служб, які опікуються питаннями осіб з інвалідністю стосовно пільг по соціальному, пенсійному забезпеченню тощо.

Зі словами найтепліших слів, щирих побажань до дітей з особливими потребами та усіх присутніх звернулася секретар Краснопільської селищної ради Ірина Юхта. У своєму виступі вона зазначила, що проведення таких заходів - це ще одна нагода нагадати громадськості, що уважне, милосердне ставлення до людей з особливими потребами є ознакою справжньої цивілізованості та високої культури та побажала усім присутнім міцного здоров'я, добра, злагоди і успіхів у всіх благих починаннях.

У свою чергу аматори сцени Краснопільського Палацу культури та Центру дитячої та юнацької творчості підготували для всіх присутніх свої музичні вітання.

Завершилися заходи розважальною квест-програмою для дітей з особливими потребами підготовленою спеціалістами комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Краснопільської селищної ради.

Переймаючись буденними проблемами, ми повинні замислитися над непростою долею людей з вадами здоров'я і не тільки у день 3 грудня, а й протягом цілого року, не забувати про те, що поруч з нами живуть люди з особливими потребами і вони потребують нашої допомоги та уваги.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь