A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ПРОХОДЯТЬ ЗВІТИ СТАРОСТ ПЕРЕД МЕШКАНЦЯМИ СТАРОСТИНСЬКИХ ОКРУГІВ ОБ’ЄДНАНОЇ ГРОМАДИ

Дата: 04.12.2019 15:35
Кількість переглядів: 826

Так, днями відбулися звіти виконуючих обов'язки старост Осоївського та Хмелівського старостинських округів. У представленні звіту громадськості старости Хмелівського округу також брав участь Краснопільський селищний голова Юрій Яремчук.

Під час зустрічей з мешканцями піднімались питання розвитку старостинських округів в рамках виконання заходів Програми економічного і соціального розвитку Краснопільської громади на 2019 рік, обговорювались перспективи діяльності округів у 2020 році. Зокрема по Хмелівському округу мова йшла про продовження робіт по реконструкції місцевого водогону, розвитку освітнього простору в Хмелівській школі та продовження ремонтних робіт по Хмелівському будинку культури. Серед основних заходів в Осоївському старостинському округу є продовження робіт по удосконаленню освітнього простору, дорожнє будівництво, покращення медичного обслуговування, заходи в сфері благоустрою, житлово-комунального господарства та облаштування дитячого майданчика.

Крім того, під час проведення звітів старост обговорено питання продовження співпраці з місцевими сільгосппідприємствами, агрохолдингом "Кернел", який працює на території Хмелівського старостинського округу та ТОВ АФ «Хвиля», яке працює на території Осоївського старостинського округу.

Також селищний голова Юрій Яремчук закликав мешканців громади активно приймати участь в житті того чи іншого населеного пункту, надавати свої пропозиції щодо розвитку старостинських округів, які потім будуть враховані при формуванні селищного бюджету та Програми економічного і соціального розвитку Краснопільської громади на 2020 рік.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь