A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

СВЯТКОВІ ЗАХОДИ ДО ДНЯ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ

Дата: 05.12.2019 15:51
Кількість переглядів: 1576

7 грудня своє професійне свято відзначатимуть працівники органів місцевого самоврядування, депутати місцевих рад.

Нині актуальним є питання налагодження зв'язків між громадянами та їх об'єднаннями, створенням умов для реалізації суспільних та правових інтересів, забезпечення участі людей у розв'язанні життєво-важливих проблем свого села, селища, громади в цілому, удосконалення механізму співпраці між органами місцевого самоврядування та органами виконавчої влади, розширення, в рамках реформи децентралізації, повноважень самоврядних органів, посилення їх здатності активно долучатися до участі в управлінні регіональними та державними справами.

5 грудня, напередодні Дня місцевого самоврядування в Краснопільському Палаці культури відбулись урочистості з нагоди цього державного свята.

Зі щирими словами привітань та побажань до присутніх звернулися Краснопільський селищний голова Юрій Яремчук, голова районної ради Віталій Савоненко та тимчасово виконуючий обов’язки голови райдержадміністрації Андрій Петров.

- Місцеве самоврядування - це одна з найважливіших форм народовладдя, що забезпечує належний рівень соціального та економічного розвитку громад. Ви, шановні колеги, щоденно проводите величезну роботу, яка сприяє позитивному вирішенню багатьох питань соціально-економічного розвитку наших територій. Переконаний, що діяльність органів місцевого самоврядування і в подальшому буде спрямована на ефективне розв'язання нагальних проблем та підвищення життєвого рівня мешканців Краснопільщини, - зазначив Юрій Яремчук.

За сумлінну працю, значний внесок у розвиток місцевого самоврядування та з нагоди Дня місцевого самоврядування депутати та працівники органів місцевого самоврядування були нагороджені почесними грамотами Сумської облдержадміністрації та обласної ради,  грамотами селищної ради та грамотами райдержадміністрації і районної ради.

Особливі слова подяки звучали на адресу ветеранів самоврядування Краснопільщини, які віддали часточку своєї душі у становлення та розвиток краю і чий багатий досвід є прикладом творчої роботи в органах місцевого самоврядування для інших. На знак щирої вдячності їм були вручені квіти.

Чудовим подарунком до свята стала гарна концертна програма, яку підготували аматори сцени Краснопільського Палацу культури.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь