A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

СВЯТКОВІ ЗАХОДИ З НАГОДИ ДНЯ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ

Дата: 06.12.2019 17:20
Кількість переглядів: 931

6 грудня в Краснопільському Палаці культури пройшли урочисті заходи, присвячені святкуванню Дня  Збройних Сил України. У залі зібралися військовослужбовці, учасники АТО/ ООС, ветерани Збройних сил Украни, учнівська молодь, громадськість.

З привітальними словами до військових звернулися Краснопільський селищний голова Юрій Яремчук, голова районної ради Віталій Савоненко та керівник апарату райдержадміністрації Олена Завгородня.

Звертаючись до присутніх керівник громади відзначив, що професіоналізм та відданість людей у погонах є запорукою обороноздатності та територіальної цілісності української держави. Він побажав військовим міцного здоров’я, надійного родинного тилу, віри у щасливе майбутнє нашої країни, мирного неба, щастя і добра.

До привітань також долучилися військовий комісар Краснопільського райвійськкомату Андрій Нагорний, начальник відділу прикордонної служби "Краснопілля" Юрій Заярний та начальник Краснопільського відділення поліції Андрій Семенченко.

Присутні в залі хвилиною мовчання вшанували пам'ять воїнів, які віддали своє життя за нашу благословенну Землю.

В ході заходу були вручені Подяки та Грамоти військовослужбовцям, учасникам антитерористичної операції та волонтерам Краснопільщини.

Потім свої музичні вітання присутнім дарували аматори сцени Краснопільщини в рамках проведення фестивалю військово-патріотичної пісні «Пам'ять, що пронизує серця», присвяченого Дню Збройних сил України.

Україна пишається своїм військом і довіряє йому. Адже фактично заново відродившись в умовах війни, українська армія пройшла горнило випробувань, набула безцінного бойового досвіду і впевненості у своїх силах.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь