A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

НА ПОРЯДКУ ДЕННОМУ ФОРМУВАННЯ СЕЛИЩНОГО БЮДЖЕТУ ТА ПРОГРАМИ ЕКОНОМІЧНОГО І СОЦІАЛЬНОГО РОЗВИТКУ КРАСНОПІЛЬСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ НА 2020 РІК

Дата: 11.12.2019 14:09
Кількість переглядів: 769

З метою обговорення основних питань життєдіяльності Краснопільської об’єднаної територіальної громади селищний голова Юрій Яремчук провів робочу нараду за участю керівників структурних підрозділів апарату селищної ради та комунальних установ громади.

Під час наради були обговорені основні напрямки та завдання, які потрібно врахувати при плануванні селищного бюджету та Програми економічного і соціального розвитку на 2020 рік. Крім того, обговорено питання здійснення закупівель товарів та послуг основними розпорядниками коштів селищної ради в 2020 році та зміни до Закону України «Про публічні закупівлі».

Також піднімалось питання забезпечення проведення звітів в.о. старост Чернеччинського, Самотоївського та Угроїдського старостинських округів, заходів з нагоди відзначення Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

По завершення наради селищний голова звернув увагу на підготовку питань до наступної сесії та зробив відповідні доручення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь