A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ВІДБУЛИСЯ ЗАХОДИ ДО ДНЯ ВШАНУВАННЯ УЧАСНИКІВ ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ АВАРІЇ НА ЧОРНОБИЛЬСЬКІЙ АЕС

Дата: 13.12.2019 13:32
Кількість переглядів: 1150

Чорнобиль – один із епохальних поворотів не тільки української історії, але і всього людства. Біль і мужність Чорнобиля  сповнює наші серця тривогою та неспокоєм. Тільки через багато років приходить до нас переосмислення масштабів цієї трагедії і подвигу ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС. Ми маємо зробити все, щоб у майбутньому подібні катастрофи ніколи не повторювались, а пам’ять про цих людей жила у наших серцях.

13 грудня в читальному залі Палацу культури пройшла зустріч з громадянами, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи за участю Краснопільського селищного голови Юрія Яремчука, заступника голови районної ради Івана Гавенка, керівника апарату райдержадміністрації Олени Завгородньої, представників служб, які опікуються проблемами громадян, постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи. Громадянам надані роз’яснення та консультації з питань соціальних виплат, допомог, пільг, пенсійного та медичного забезпечення.

Цього ж дня у великому залі Палацу культури відбулися урочистості до Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Вшанувати ліквідаторів прийшли представники селищної та районної влади, учнівська молодь, громадськість.

Під час виступу Краснопільський селищний голова Юрій Яремчук зазначив, що події Чорнобиля ніколи не зітруться в пам'яті десятків поколінь, а катастрофа назавжди залишиться спільним болем. Побажав усім доброго здоров'я, довгих років життя, здійснення мрій і сподівань та мирного неба.

У рамках заходу відбулося нагородження чорнобильців Грамотами за їх особисту мужність, самовідданість і високий професіоналізм, виявлені під час ліквідації наслідків аварії.

Після урочистої частини заходу пройшла невеличка концертна програма, підготовлена аматорами Краснопільського Палацу культури.

Потім з метою вшанування померлих (загиблих) ліквідаторів відбулося покладання квітів до пам’ятного знаку землікам-ліквідаторам аварії на ЧАЕС.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь