A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ОБГОВОРЕНО ГОЛОВНІ ПРІОРИТЕТИ СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ КРАСНОПІЛЬСЬКОЇ ОТГ НА 2020 РІК

Дата: 17.12.2019 17:00
Кількість переглядів: 714

17 грудня 2019 року в Малому залі Палацу культури відбулося обговорення проекту бюджету Краснопільської селищної об’єднаної територіальної громади на 2020 рік та презентація Програми економічного і соціального розвитку  Краснопільської селищної ради на 2020 рік та прогнозні показники на 2021-2022 роки, яку представив громадськості Краснопільський селищний голова Юрій Яремчук.

- В процесі формування бюджету та Програми пріоритет наданий розвитку соціальної сфери: освіти, охорони здоров’я, соціального забезпечення та культури, реалізації проектів, спрямованих на покращення надання послуг в цих галузях, які б відповідали вимогам сучасності, - зазначив на початку своєї доповіді керівник громади.

Програма розроблена з урахуванням пропозицій структурних підрозділів селищної ради, старостинських округів, комунальних закладів та установ об’єднаної громади. Питання щодо включення тих чи інших заходів Програми постійно обговорювались на робочих нарадах. Заходи та Проекти Програми сформовані за 8 пріоритетними напрямами.

Юрій Яремчук більш детально конкретизував відповідні напрями та завдання Програми по кожній сфері життєдіяльності о громади. Найактуальнішими завданням розвитку ОТГ у 2020 році є: інвестиційна діяльність, продовження співпраці з міжнародними організаціями, подальша модернізація інфраструктури, підвищення рівня надання соціальних та житлово-комунальних послуг та економічний розвиток Краснопільської об’єднаної територіальної громади.

Селищний голова також торкнувся питань відновлення доріг, підвищенню енергоефективності закладів бюджетної сфери, удосконаленні первинної медико-санітарної допомоги та інших напрямках.

Підбиваючи підсумки зустрічі Юрій Яремчук наголосив, що тільки спільними зусиллями депутатського корпусу, виконавчого комітету, структурних підрозділів селищної ради, соціально-відповідального бізнесу та громадськості максимально вдасться реалізувати намічені завдання.

З більш детальною інформацією щодо положень Програми економічного і соціального розвитку  Краснопільської селищної ради на 2020 рік та прогнозних показників на 2021-2022 роки можна ознайомитись тут.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь