A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ВІДБУЛИСЯ СВЯТКОВІ ЗАХОДИ ДО ДНЯ СВЯТОГО МИКОЛАЯ

Дата: 19.12.2019 16:48
Кількість переглядів: 811

Одним з найулюбленіших свят дітей є День Святого Миколая. Діти усього світу загадують бажання і з нетерпінням чекають на їх здійснення.

День Святого Миколая – це чудова нагода відповісти добром на добро. Вже стало гарною традицією у Краснопільській об’єднаній територіальній громаді проводити святкові заходи для дітей, які потребують особливої уваги від нас дорослих – це діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, та діти з особливими потребами.

19 грудня в приміщенні Центру дитячої та юнацької творчості маленькі жителі Краснопільської об’єднаної територіальної громади насолоджувалися святковим концертом, присвяченим Дню Святого Миколая. Малеча із задоволенням спостерігала за казковим дійством «Іде Святий Миколай».

Незабутні враження та святкову атмосферу для дітлахів створилихореографічні колективи «Щасливе дитинство», Степ-аеробіка», а також вихованці школи раннього творчого розвитку.

Селищний голова Юрій Яремчук  щиро побажав малечі міцного здоров’я, щасливої долі і успіхів у навчанні, лише позитивних емоцій у житті.

«Нехай цей день рясніє щирими дитячими посмішками, радістю, адже, вважається, що саме в цей день здійснюються найпотаємніші ваші мрії і задуми. Я знаю, як важливо досягти мети, яку ви ставите перед собою. Тому бажаю, щоб кожна ваша мрія здійснилася», – зазначив він.

Це свято вчить нас вірити в чудо, навчає милосердю, доброті та чуйності, любові до ближніх. Ми, дорослі, намагаємося наслідувати добрі та праведні вчинки  Святого Миколая, бути своєрідним його помічниками, щоб не тільки в такі особливі дні, як сьогодні, а кожен день, кожна дитина відчула любов та опіку.

По закінченню святкового концерту до дітей вийшов Святий Миколай, який привітав усіх з новорічними святами та подарував дітлахам солодкі подарунки.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь