A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

Відбулася апаратна нарада, яку провів керівник громади Юрій Яремчук

Дата: 22.12.2019 10:32
Кількість переглядів: 640

Відбулася апаратна нарада, яку провів керівник громади Юрій Яремчук. У нараді взяли участь керівники структурних підрозділів апарату селищної ради та комунальних установ громади.

Спочатку очільник громади проінформував про прийняття селищного бюджету та Програми економічного і соціального розвитку на 2020 рік, звернув увагу на своєчасне проведення розрахунків за взятими зобов’язаннями до кінця бюджетного року з метою недопущення заборгованості. Також він зупинився на питаннях благоустрою, активізації роботи по укладанню договорів на вивезення твердих побутових відходів, забезпечення стабільної роботи закладів соціальної сфери тощо.

Крім того, обговорено питання придбання обладнання для запровадження телемедицини. Також Юрій Яремчук повідомив, що відбулися тендерні процедури щодо придбання 5 автомобілів медичним працівникам КНП Центр первинної медико-санітарної допомоги, які найближчим часом будуть передані нашій громаді.

Окремо піднімалось питання організації роботи зі зверненнями громадян. Селищний голова звернув увагу на відповідальне ставлення керівників виконавчих органів при підготовці відповідей на звернення громадян, а також зауважив на дотриманні виконавської дисципліни працівниками селищної ради.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь