A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ВІДБУЛАСЯ КОЛЕГІЯ ТА НАРАДА КЕРІВНИКІВ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ

Дата: 23.12.2019 21:56
Кількість переглядів: 706

23 грудня 2019 відбулася колегія відділу освіти та нарада керівників закладів освіти Краснопільської селищної ради за головування начальника відділу освіти Лариси Дерев’янченко. На заході традиційно був присутній Краснопільський селищний голова Юрій Яремчук. Розпочалася нарада керівників з приємного моменту – привітання завідуючої Угроїдським ЗДО Інни Сінельнік дипломом Департаменту освіти і науки Сумської ОДА за участь у конкурсі «Світ дошкілля».

Відповідно до плану роботи відділу освіти на 2019 рік на колегію були винесені питання про стан роботи зі зверненнями громадян у ІІ півріччі 2019 року, про стан виконавської дисципліни, організації та здійснення контролю і виконанням документів у відділ освіти Краснопільської селищної ради у 2019 році та інші.

На порядок денний наради керівників закладів освіти було винесено ряд  актуальних питань, що стосуються освітнього процесу. Зокрема, розглянуто питання про дотримання правил протипожежної безпеки у закладах освіти, про результати Міжнародного дослідження та оцінювання учнів РISA-2019, про формування звіту 85-к та роботу в програмі «Курс: дошкілля», про курсову перепідготовку педагогів у 2020 році та ряд інших.

Начальник відділу освіти Лариса Дерев’янченко наголосила на раціональному розподілі бюджетних коштів у 2020 році при формуванні закупівель, дотримання норм та вимог чинного законодавства у сфері публічної інформації, дотримання правил внутрішнього розпорядку в закладах освіти тощо. Лариса Леонідівна детально зупинилася на питанні дотримання норм харчування закладами освіти та дотримання норм санітарно-гігієнічного законодавства.

За результатами наради було окреслено завдання на новий навчальний рік та роздано відповідні доручення.

Краснопільський селищний голова Юрій Яремчук подякував керівникам закладів освіти за активну роботу у 2019 році та перспективи розвитку галузі у 2020 році, планування видатків на потреби закладів освіти тощо. Наприкінці наради Юрій Анатолійович привітав присутніх з прийдешніми святами, побажав здоров’я, наснаги, успіхів та реалізації творчих планів у житті.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь