A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

КНП ЦЕНТР ПЕРВИННОЇ МЕДИКО-САНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ ОТРИМАВ 5 НОВИХ АВТОМОБІЛІВ

Дата: 24.12.2019 18:13
Кількість переглядів: 1010

Юрій Яремчук передав ключі від 5 службових автомобілів медичним працівникам КНП Центр первинної медико-санітарної допомоги, які працюють у сільській місцевості.

Краснопільською селищною радою було проведено тендер по закупівлі автомобілів для Краснопільської АЗПСМ та Краснопільської СЛА, Самотоївській, Осоївській та Чернеччинській АЗПСМ.

Повнопривідні автомобілі марки Haval H2 були придбані за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів, спрямованих на розвиток охорони здоров’я у сільській місцевості. Загальна вартість склала 2 млн. 475 тис. грн. Критерії даних автомобілів повністю відповідають вимогам Міністерства охорони здоров’я України щодо транспортних засобів для сільської медицини.

- Територія обслуговування населення громади досить широка і медики відчували неабияку потребу в службовому транспорті. Адже якість медичної допомоги залежить, в тому числі, від мобільності лікаря, який працює в амбулаторії, тому наявність автомобільного транспорту є ключовою. Крім того, ми сподіваємося, що найближчим часом отримаємо телемедичне обладнання для наших медичних закладів, - зазначив Юрій Яремчук.

Також слід зазначити, що Краснопільською селищною радою проведена робота по залученню коштів з державного бюджету для проведення утеплення Самотоївської АЗПСМ. Ці роботи мають бути проведені вже в наступному році.

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь