A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ЗАПОЧАТКОВАНО ПРОВЕДЕННЯ ФЕСТИВАЛЮ «РІЗДВЯНИЙ ВЕРТЕП» ЗА УЧАСТЮ АМАТОРІВ СЦЕНИ ОБ’ЄДНАНОЇ ГРОМАДИ

Дата: 26.12.2019 11:43
Кількість переглядів: 764

Перша частина фестивалю відбулася 24 грудня 2019 року, де зі сцени Краснопільського Палацу культури учасники театралізованого дійства всіх вітали з Новим роком, Різдвом Христовим, Щедрим вечором, Водохрещам. Адже Щороку християнські родини з настанням величного свята Різдва чекають у своїх домівках на прихід вертепу. Такий собі мандрівний театр, який з хати до хати прославляє новонародженого Ісуса Христа у Вифлеємі.

Метою фестивалю є сприяння відродженню української національної культури, збереження, та пропагування традиційних народних свят, сприяння розвитку та популяризації творчих здобутків аматорських колективів громади, підтримка обдарованих дітей та юнацтва, розвиток театралізованого мистецтва.

Першими на сцену вийшли учасники дитячого вокального гурту «Посмішка», далі радували глядачів аматори сцени Тур’янського сільського будинку культури та учасники вокального ансамблю «Ветеран».

Святковий настрій присутнім також дарували аматори сцени Краснопільського селищного клубу та Самотоївського сільського будинку культури. Завершилося свято виступом народного аматорського вокального ансамблю «Джерело».

Друга частина відбудеться вже 10 січня 2020 року за участю аматорів сцени Чернеччинського, Осоївського, Хмелівського, Угроїдських старостинських округів.

Тож вітаємо вас з Новим роком! Різдвом Христовим, Щедрим вечором і Водохрещам! Проведіть ці свята казково, у приємному товаристві, у колі друзів, найрідніших та наймиліших вашому серцю людей. Нехай вони завжди будуть поруч у році прийдешньому!
Зичимо, щоб нас, українців, у 2020 році переповнювала гордість за нашу Державу, нашу громаду і нарешті настав мир у всій країні.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь