A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

АПАРАТНА НАРАДА ПРИ СЕЛИЩНОМУ ГОЛОВІ

Дата: 02.01.2020 19:03
Кількість переглядів: 855

Відбулася апаратна нарада, яку провів керівник громади Юрій Яремчук, де були розглянуті поточні питання життєдіяльності громади та окреслені подальші завдання у 2020 році. У нараді взяли участь керівники структурних підрозділів апарату селищної ради та комунальних установ громади.

Серед основних заходів є забезпечення належної роботи закладів соціальної сфери в зимовий період, розробка заходів з благоустрою по смт Краснопілля та старостинських округів, питання щодо проведення робіт з вуличного освітлення, проведення реконструкції та відновлення мереж. Особливу увагу було приділено питанню пошуку додаткових джерел наповнення місцевого бюджету.

Крім того, піднято питання продовження робіт по облаштуванню кімнати лікувальної фізкультури в Інклюзивно-ресурсному центрі Краснопільської ОТГ, відкриття роботи комп'ютерного класу в Центрі дитячої та юнацької творчості, облаштування локальних комп’ютерних мереж в закладах освіти та окремо обговорено Закон України "Про житлово-комунальні послуги", який передбачає те, що мешканці багатоквартирних будинків повинні обрати собі постачальників комунальних послуг і модель відносин з ними. Закон передбачає декілька моделей договірних відносин між споживачами та надавачами комунальних послуг, буде введена абонплата на комунальні послуги. Тепер співвласники кожного будинку мають право змінювати управляючу компанію (ЖЕК) за визначеною процедурою: кожен будинок повинен провести збори та вибрати управителя, або створити ОСББ.

 

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь