A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

КРАСНОПІЛЬСЬКА СЕЛИЩНА РАДА СТУРБОВАНА ЗВЕРНЕННЯМИ ПІЛЬГОВИХ КАТЕГОРІЙ ГРОМАДЯН, ЯКІ ПРОЖИВАЮТЬ НА ТЕРИТОРІЇ ГРОМАДИ ЩОДО ВІДМОВИ У ПІЛЬГОВОМУ ПЕРЕВЕЗЕННІ

Дата: 08.01.2020 21:02
Кількість переглядів: 489

Проблема пільгових перевезень пасажирів автомобільним транспортом загального користування завжди стояла гостро. Вона і сьогодні залишається однією з основних причин численних скарг автоперевізників та пасажирів-пільговиків.

Керівництво об’єднаної територіальної громади не залишається осторонь цієї проблеми і робота задля її вирішення триває постійно.

Краснопільською селищною радою затверджена Програма соціального захисту населення на 2018-2021 роки відповідно до якої виділяються кошти на пільгове перевезення громадян автомобільним транспортом.

У 2019 році селищною радою з місцевого бюджету забезпечено перерахування субвенції на пільгове перевезення до районного та обласного бюджетів в повному обсязі відповідно до доведеного розподілу асигнувань та виділені кошти на 2020 рік, як згідно з Комплексною районною цільовою програмою для пільгових категорій населення на 2016-2020 роки так і з Обласною програмою здійснення компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян автомобільним транспортом на автобусних маршрутах загального користування на 2016-2020 роки.

В зв’язку з численними зверненнями громадян стосовно ситуації, яка склалася з пільговими перевезеннями Краснопільська селищна рада звернулася за роз’ясненнями до управління соціального захисту Краснопільської райдержадміністрації. На що було отримано відповідь, що між Краснопільською районною державною адміністрацією, управлінням соціального захисту населення Краснопільської районної державної адміністрації та перевізниками не укладені трьохсторонні договори на відшкодування компенсації за перевезення окремих пільгових категорій громадян на приміських маршрутах загального користування автомобільним транспортом на 2020 рік.

Для забезпечення реалізації права жителів громади на пільговий проїзд, не допущення соціальної напруги Краснопільська селищна рада вимагає від управління соціального захисту населення Краснопільської районної державної адміністрації негайно провести необхідну роботу по укладенню відповідних угод з перевізниками та проводити коректну інформаційно-роз’яснювальну роботу з громадянами щодо пільгового перевезення.

Громадяни пільгових категорій не повинні відчувати незручності через некоректні дії посадовців, які відповідають за відповідний напрям роботи.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь