Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ДО УВАГИ СПОЖИВАЧІВ СКРАПЛЕНОГО ГАЗУ

Дата: 11.01.2020 11:48
Кількість переглядів: 709

Враховуючи численні звернення мешканців громади щодо відсутності постачання скрапленого газу на території Краснопільської об’єднаної громади повідомляємо наступне.

У серпні 2019 року змінився постачальник скрапленого газу, а саме ТОВ «Полтавагаз». З жовтня минулого року поставки балонного скрапленого газу були призупинені. За словами представників товариства, вони не мають можливості проводити роздрібну торгівлю та надавати послуги з постачання скрапленого газу для побутових потреб населення, оскільки спеціалізовані аукціони з його продажу не відбувалися.

За роз’ясненнями з цього питання у грудні 2019 року Краснопільська селищна рада звернулася до Сумської облдержадміністрації та отримала листа, в якому повідомляється, що на другу половину грудня 2019 року заплановано проведення спеціалізованого аукціону з продажу скрапленого газу для потреб населення по пільговим цінам, за результатами якого продаж скрапленого газу буде відновлено, але аукціон так і не відбувся. Селищна рада стежить за ситуацією щодо відновлення продажу скрапленого газу, про що буде повідомлено пізніше.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь