A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

КРАСНОПІЛЬСЬКА ОТГ УСПІШНО РЕАЛІЗУЄ ДЕРЖАВНУ ПРОГРАМУ НОВОЇ УКРАЇНСЬКОЇ ШКОЛИ

Дата: 12.01.2020 13:41
Кількість переглядів: 881

Пілотний проект у Краснопільській громаді стартував у 2017 році на базі Краснопільської ЗОШ І-ІІІ ступенів, яка була однією зі 100 шкіл України де почав пілотуватись новий Державний стандарт початкової освіти Нова українська школа.

Якісні освітні послуги у громаді – це не лише послуги опорного закладу. Так значна увага та фінансування спрямовується і на підтримку закладів освіти у старостинських округах. Так, з метою виконання нового Державного стандарту початкової освіти згодом до програми були долучені всі інші навчальні заклади громади.

Як зазначила начальник відділу освіти Лариса Дерев’янченко під час спільної наради за участю представників Тур’янського, Угроїдського, Осоївського старостинських округів, що на даний час розпочалася підготовка облаштування освітнього середовища для майбутніх першокласників 2020-2021 н.р., зокрема планується облаштування 10 класів (152 учня) в навчальних закладах громади. Організація нового освітнього середовища здійснюється за рахунок субвенції з державного бюджету на Нову українську школу, місцевого бюджету та залучених коштів, де частка коштів місцевого бюджету становить 520.0 тис. грн.

- Розвиток освіти для нас є одним з пріоритетних завдань та індикатором розвитку громади в цілому. Ми не зупиняємося на досягнутому, адже наші заклади мають відповідати всім сучасним вимогам, в яких комфортно навчатися дітям та зручно працювати вчителям, - зазначив Юрій Яремчук. - Тому ми вже сьогодні повинні розпочати роботу по підготовці початкової ланки до нового навчального року, щоб встигнути її завершити до першого вересня.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь