A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ

Дата: 15.01.2020 15:25
Кількість переглядів: 730

15 січня відбулося перше у 2020 році засідання виконкому Краснопільської об'єднаної територіальної громади, яке провів селищний голова Юрій Яремчук. Члени виконавчого комітету заслухали та прийняли 21 питання порядку денного, що стосуються різних сфер життєдіяльності громади.

Зокрема, було затверджено графік прийому громадян керівництвом громади на 2020 рік та заслухано інформацію про підсумки роботи зі зверненнями громадян в Краснопільській селищній раді за 2019 рік. Так, за 2019 рік надійшло 428 індивідуальних та колективних звернень проти 335 у 2018 році. Кількість громадян, які звернулися до Краснопільської селищної ради, з урахуванням колективних звернень, становить 1305 осіб. За результатами розгляду письмових та усних звернень, що надійшли до селищної ради, вирішено позитивно 249 питань (у 2018 році -  211), дано роз’яснення на 175 питань (у 2018 році -  112), 5 питань залишилось на контролі у стадії розгляду.

- Звернення громадян, які надходять до селищної ради, перебувають на моєму особистому контролі. Надання неоднозначних, необґрунтованих, неповних або формальних відповідей на звернення громадян неприпустимі, – наголосив керівник громади Юрій Яремчук.

Крім того, заслухано інформацію про стан роботи з надання публічної інформації в Краснопільській селищній раді та про роботу ДП «Абонентська служба «Світанок» комунального підприємства «Краснопільська ЖЕД» у 2019 році.

У ході засідання також прийнято рішення «Про затвердження графіку роботи закладів культури Краснопільської селищної ради», «Про надання дозволу на видалення зелених насаджень», «Про постановку на квартирний облік», «Про основні напрямки підготовки і завдання цивільного захисту Краснопільської селищної ради на 2020 рік».

Також прийнято ряд рішень, що стосуються діяльності селищної ради в сфері житлово-комунального господарства: «Про надання дозволу на виготовлення проектно-кошторисної документації «Реконструкція очисних споруд в смт Краснопілля по вул. Осіння, 56 А», «Про розробку проектно-кошторисної документації на ринок в смт Краснопілля по пров. Комунальний», «Про погодження загальновиробничих норм питомих витрат паливно-енергетичних ресурсів (ПЕР) ФОП Міцук Т.І. на 2020 рік» та рішення «Про встановлення тарифів на послуги з централізованого водопостачання населенню, бюджетним установам та іншим споживачам на території села Хмелівка Краснопільського району Сумської області, що надаються ФОП Міцук Т.І.».

Підбиваючи підсумки роботи засідання виконкому Юрій Яремчук подякував усім присутнім за роботу та активність при обговоренні питань порядку денного. Всі проекти рішень, які виносилися на розгляд членів виконавчого комітету були підтримані.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь