Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

У КРАСНОПІЛЬСЬКІЙ ОТГ ВПРОВАДЖУЮТЬСЯ ЕНЕРГОЕФЕКТИВНІ ЗАХОДИ

Дата: 16.01.2020 15:01
Кількість переглядів: 941

Енергоефективність – стратегічний напрямок розвитку Краснопільської ОТГ, а  зниження споживання паливно-енергетичних ресурсів та викидів СО2 - є одним з  питань першочергової важливості.

У закладах бюджетної сфери громади постійно впроваджуються енергоефективні заходи, метою яких є надійне економічне  енергозабезпечення, зниження витрат палива та зменшення бюджетних видатків за спожиті енергоносії.

Одним із кроків в цьому напрямку у рамках проекту «Енергоефективність у громадах ІІ» стало проведення енергетичного аудиту з виготовленням  енергетичних сертифікатів будівель Краснопільської гімназії та ЗДО №1 «Малятко».

В ході енергоаудиту було проведено обстеження, під час якого визначено втрати енергії через огороджувальні конструкції будівель (стіни, вікна, дах, підвал) та в інженерних системах, проведено оцінку всіх елементів будівель на відповідність існуючим стандартам, здійснено аналіз споживання ресурсів, визначено клас енергетичної ефективності будівель.

Подальшим кроком буде виготовлення проектно-кошторисної документації повної термомодернізації будівель із встановленням індивідуальних теплових пунктів та пошук джерел фінансування для їх реалізації.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь