A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

У КРАСНОПІЛЬСЬКІЙ ОТГ ВПРОВАДЖУЮТЬСЯ ЕНЕРГОЕФЕКТИВНІ ЗАХОДИ

Дата: 16.01.2020 15:01
Кількість переглядів: 910

Енергоефективність – стратегічний напрямок розвитку Краснопільської ОТГ, а  зниження споживання паливно-енергетичних ресурсів та викидів СО2 - є одним з  питань першочергової важливості.

У закладах бюджетної сфери громади постійно впроваджуються енергоефективні заходи, метою яких є надійне економічне  енергозабезпечення, зниження витрат палива та зменшення бюджетних видатків за спожиті енергоносії.

Одним із кроків в цьому напрямку у рамках проекту «Енергоефективність у громадах ІІ» стало проведення енергетичного аудиту з виготовленням  енергетичних сертифікатів будівель Краснопільської гімназії та ЗДО №1 «Малятко».

В ході енергоаудиту було проведено обстеження, під час якого визначено втрати енергії через огороджувальні конструкції будівель (стіни, вікна, дах, підвал) та в інженерних системах, проведено оцінку всіх елементів будівель на відповідність існуючим стандартам, здійснено аналіз споживання ресурсів, визначено клас енергетичної ефективності будівель.

Подальшим кроком буде виготовлення проектно-кошторисної документації повної термомодернізації будівель із встановленням індивідуальних теплових пунктів та пошук джерел фінансування для їх реалізації.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь