A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ВІДБУЛАСЯ ЧЕРГОВА СПІЛЬНА НАРАДА ЗА УЧАСТЮ ПРЕДСТАВНИКІВ ЧЕРНЕЧЧИНСЬКОГО ТА ХМЕЛІВСЬКОГО СТАРОСТИНСЬКИХ ОКРУГІВ

Дата: 18.01.2020 12:58
Кількість переглядів: 465

17 січня 2020 року на базі Чернеччинського старостинського округу під головуванням селищного голови Юрія Яремчука відбулася нарада із в.о. старост Чернеччинського та Хмелівського старостинських округів, депутатами та керівниками закладів соціальної сфери відповідних округів, за участі заступника селищного голови Василя Лавріненка, секретаря ради Ірини Юхти та начальників структурних підрозділів Краснопільської селищної ради.

У ході наради розглянуто важливі питання роботи старостинських округів у 2020 році, обговорено шляхи виконання заходів в рамках Програми соціально-економічного розвитку в сфері освіти, охорони здоров’я, житлово-комунального господарства тощо.

Зокрема начальник відділу освіти Лариса Дерев’янченко проінформувала про основні завдання та напрямки розвитку закладів освіти на території Чернеччинського та Хмелівського старостинських округів у 2020 році. Озвучила, що у наступному році продовжуватиметься реалізація програми «Нова українська школа», буде забезпечено проведення ремонту класних кімнат, придбання меблів, матеріально-технічного обладнання, а також проведення ряду робіт, пов’язаних з підготовкою закладів освіти до нового навчального року та опалювального періоду. Також вона зупинилася на питаннях оздоровлення, організації харчування відповідно до вимог системи НАССР, облаштування структурованих комп'ютерних мереж та системи WI - FI.

Головний лікар КНП «Краснопільський ЦПМСД» Валентина Масалітіна розповіла про основні заходи розвитку закладів охорони здоров’я в умовах медичної реформи на території відповідних старостинських округів у 2020 році. Звернула увагу на необхідності тим, хто не уклав угоду з сімейним лікарем її заключити. Адже з квітня 2020 року вся система перейде на програму медичних гарантій та оплату послуг за тарифами і Національна служба здоров’я буде оплачувати послуги надані медичними закладами вторинного і третинного рівня тільки за направленням від вашого сімейного лікаря.

У свою чергу Юрій Яремчук зазначив, що на даний час вирішується питання щодо впровадження телемедицини в закладах охорони здоров’я у сільській місцевості та зупинився на деяких аспектах роботи закладів медицини вторинного рівня.

Потім селищний голова озвучив основні завданнях в сфері житлово-комунального господарства та благоустрою територій старостинських округів. Зокрема, обговорили питання дорожнього будівництва, напрямки ремонтних робіт системи водопостачання у Хмелівському  старостинському окрузі,  продовження реконструкції вуличного освітлення на території округів, організацію роботи по збору та вивезенню твердих побутових відходів, встановлення дитячих та спортивних майданчиків та інші питання, що стосувалися життєдіяльності старостинських округів.

За результатами наради селищним головою Юрієм Яремчуком було дано відповідні доручення та завдання.

Також цього дня селищним головою було здійснено прийом громадян та працював мобільний підрозділ ЦНАП.

Крім того, в рамках робочої поїздки керівник громади відвідав Чернеччинський НВК та Амбулаторію ЗПСМ, де поспілкувався з колективами закладів, обговорив нагальні проблеми та шляхи їх вирішення.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь