A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

КРАСНОПІЛЬСЬКА ЗОШ І-ІІІ СТУПЕНІВ ОТРИМАЛА НОВИЙ ШКІЛЬНИЙ АВТОБУС

Дата: 28.01.2020 14:28
Кількість переглядів: 517

28 січня 2020 року - приємна подія у шкільному житті опорного закладу освіти Краснопільській ЗОШ І-ІІІ ступенів Краснопільської селищної ради.  Довгоочікуваною, знаковою подією стало вручення нового шкільного автобуса, ключі від якого т.в.о. директора школи Лідії Лебеденко урочисто передали поважні гості: голова Сумської обласної ради Володимир Токар, Краснопільський селищний голова Юрій Яремчук та начальник відділу освіти Лариса Дерев’янченко.

Очільник громади привітав усіх із цією знаковою подією, зазначивши, що шкільний автобус − потреба для дітей, батьків та педагогічного колективу. Він наголосив, що завдання влади створювати всі необхідні умови для здобуття якісної освіти учнями нашої громади, адже саме їм у майбутньому продовжувати розбудову держави.

Відтепер шкільний автобус розрахований на 26 посадкових місць буде підвозити 21 учня та 4 педагогів із селища Михайлівське до опорного закладу освіти не лише щоденно на навчальні заняття, а й на змагання, конкурси, олімпіади та екскурсії.

Автобус придбано на умовах співфінансування:  субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам та бюджету Краснопільської об’єднаної територіальної громади. Новий автотранспорт для школи обладнаний для підвезення дітей з особливими фізичним потребами. Сучасний шкільний автобус - це, перш за все, безпека дітей по дорозі до школи, спокій батьків і, звичайно, забезпечення рівного доступу до якісної освіти кожного учня, який проживає за межею пішохідної доступності до закладу освіти.

- Ми дякуємо нашим партнерам, Сумській обласній раді та обласній державній адміністрації за допомогу в реалізації цього важливого проекту - придбання шкільного автобусу, - зазначив Юрій Яремчук.

Далі Володимир Токар та Юрій Яремчук відвідали навчальний заклад, оглянули класні кімнати, коридори, актовий та спортивний зал. Нагадаємо, що з червня 2019 року в опорному закладі Краснопільської селищної ради повною мірою триває реалізація ІІ черги виконання проекту реконструкції Краснопільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів (інженерні мережі та оздоблення приміщень).

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь