A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

5 лютого 2020 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету селищної ради, яке провів керівник громади Юрій Яремчук

Дата: 05.02.2020 17:11
Кількість переглядів: 790

5 лютого 2020 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету селищної ради, яке провів керівник громади Юрій Яремчук. На розгляд порядку денного було винесено 17 питань.

Під час засідання було розглянуто питання «Про розгляд звіту про виконання бюджету Краснопільської селищної об’єднаної територіальної громади за 2019 рік», з якого проінформувала начальник відділу фінансів Краснопільської селищної ради Лариса Василенко. Вона зазначила, що селищний бюджет на 2019 рік затверджено по доходах у сумі 151 174,6 тис. гривень, з них: загальний фонд 143 433,9 тис. гривень, спеціальний фонд – 7 740,7 тис. гривень; видатках – у сумі 154 051,0 тис. гривень, у тому числі: загальний фонд 128 756,4 тис. гривень, спеціальний фонд – 25 294,6 тис. гривень. Фактично за звітний період до бюджету надійшло 152 968,3 тис. гривень, з них: до загального фонду – 144 079,5 тис. гривень (100,5 відсотків до затверджених обсягів на рік), спеціального фонду – 8 888,8 тис. гривень (114,8 відсотків). З державного бюджету до загального фонду отримано 47 497,1 тис. гривень, з обласного бюджету до загального фонду одержано 8 276,4 тис. гривень.

З питанням про виконання селищної програми економічного і соціального розвитку за 2019 рік виступив начальник відділу економічного розвитку, інвестицій та регуляторної діяльності Віталій Расторгуєв. Основними пріоритетними заходами, що реалізовані протягом 2019 року, спрямованими на забезпечення виконання завдань та досягнення цілей, визначених програмою економічного та соціального розвитку були заходи спрямовані на розвиток житлово-комунального господарства, інвестиційної діяльності, освіти, охорони здоров’я, культури та інші сфери життєдіяльності Краснопільської ОТГ.

Було також заслухано питання «Про роботу територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Краснопільської селищної ради у 2019 році», «Про роботу адміністративної комісії при виконкомі Краснопільської селищної ради у 2019 році», «Про звіт виконавчого комітету Краснопільської селищної ради по виконанню плану роботи виконавчого комітету та виконанню делегованих повноважень органів виконавчої влади у 2019 році», «Про стан виконавської дисципліни в Краснопільській селищній раді у 2019 році» та «Про звіт уповноваженої особи з питань запобігання та виявлення корупції про виконання заходів щодо попередження вчинення корупційних діянь за 2019 рік».

Крім того, надано дозвіл відділу освіти Краснопільської селищної ради на виготовлення проектно-кошторисної документації по об’єкту: «Реконструкція системи теплопостачання Угроїдської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Краснопільської селищної ради Сумської області, смт. Угроїди, вул. Мачулівка, 8», дозвіл на встановлення дорожніх знаків в смт Краснопілля по вулиці Перемоги та дозвіл на кронування та видалення зелених насаджень.

Начальник відділу культури, туризму, молоді та спорту Анжела Назаренко виступила з інформацією щодо затвердження плану заходів проведення свята «Краснопільська масляна-2020», фестивалю народної творчості «Пісенний віночок Краснопільщини», що має відбутись в селищі Краснопілля 29 лютого 2020 року та затвердження плану заходів з нагоди проведення культурно-мистецького свята «З любов’ю до жінки».

Також члени виконкому затвердили заходи щодо забезпечення безаварійного пропуску льодоходу, повені та дощових паводків у весняний період 2020 року та було надано допомогу на поховання.

Підбиваючи підсумки роботи засідання виконкому Юрій Яремчук подякував усім присутнім за роботу та активність при обговоренні питань порядку денного. Всі проекти рішень, які виносилися на розгляд членів виконавчого комітету були підтримані.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь