A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

12 лютого 2020 року під головуванням керівника громади Юрія Яремчука відбулася чергова сорок друга сесія Краснопільської селищної ради

Дата: 12.02.2020 20:01
Кількість переглядів: 1139

В роботі пленарного засідання також взяли участь керівники відділів виконавчого апарату, посадові особи структурних підрозділів, керівники комунальних установ та в.о. старост старостинських округів Краснопільської селищної ради.

У ході засідання було розглянуто  та прийнято 89 рішень порядку денного. Це зокрема: «Про виконання селищної програми економічного і соціального розвитку за 2019 рік», «Про внесення змін до бюджету участі Краснопільської об’єднаної територіальної громади», «Про звіт про виконання   бюджету Краснопільської селищної об’єднаної територіальної громади за 2019 рік», «Про  звіт  про виконання плану роботи  Краснопільської селищної ради за 2019 рік», «Про звіт про роботу виконавчого комітету селищної ради за 2019 рік» та інші.

Прийнято відповідні рішення щодо звітів про роботу за 2019 відділу економічного розвитку, інвестицій та регуляторної діяльності, відділу фінансів, освіти, житлово-комунального господарства, благоустрою та комунальної власності, соціального захисту, культури, туризму, молоді та спорту, організаційної роботи та документообігу, бухгалтерського обліку, відділу з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами, відділу управління персоналом та зв’язків з громадськістю та відділу «Центр надання адміністративних послуг».

Депутати також заслухали та затвердили рішення про хід виконання галузевих програм селищної ради, зокрема, про хід виконання Комплексної програми «Розвиток освіти у  Краснопільській селищній раді» на 2018-2020 роки, виконання Програми соціального захисту населення Краснопільської селищної ради на 2018-2021 роки та ряду інших.

Крім того, під час сесії було заслухано звіти голів постійних комісій з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку та інвестицій, постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, підприємництва, містобудування, будівництва,  сфери послуг, земельних відносин та охорони навколишнього середовища та комісії з соціально-гуманітарних питань, законності, депутатської діяльності та  етики.

Також було прийнято ряд рішень, які стосуються роботи селищної ради в сфері житлово-комунального господарства.

Одним із важливих питань, що розглядалися на сесії було рішення «Про надання згоди на безоплатне прийняття зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ Краснопільського району КНП «Краснопільська ЦРЛ» та майна у комунальну власність Краснопільської селищної ради».

Наступним важливим питанням винесеним на розгляд депутатів було рішення «Про внесення змін до рішення  Краснопільської селищної ради від 20.12.2019 № 862 «Про бюджет Краснопільської селищної об’єднаної територіальної громади на 2020 рік (18517000000)», згідно якого кошти спрямовуються на підтримку галузі охорони здоров’я, діяльність закладів КНП «Краснопільський ЦПМСД» та КНП «Краснопільська центральна районна лікарня».

Між іншим, кошти селищного бюджету спрямовуються на виготовлення проектно-кошторисної документації «Реконструкція системи теплопостачання Угроїдської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Краснопільської селищної ради», розробку проектно-кошторисної документації - монтаж системи автоматичної пожежної сигналізації та розробку проектно-кошторисної документації з улаштування системи блискавкозахисту у приміщеннях Угроїдської школи.

Під час засідання уповноваженою особою з питань запобігання та виявлення корупції Краснопільської селищної ради всім присутнім було повідомлено щодо початку етапу декларування особами уповноваженими на виконання функцій держави або місцевого самоврядування та подання ними щорічних електронних декларацій за 2019 рік.

У ході цієї сесії також прийнято рішення, які стосуються затвердження технічної документації із землеустрою, надання дозволу на розробку проектів землеустрою тощо.

З метою наповнення та збільшення доходної частини бюджету Краснопільської селищної ради депутатами обговорено та затверджено низку майнових питань, що стосуються передачі в оренду земельних ділянок сільськогосподарського призначення.

Підбиваючи підсумки роботи сесії керівник громади Юрій Яремчук подякував усім депутатам за роботу, активність при обговоренні питань та зазначив, що прийняті рішення спрямовані на забезпечення соціально-економічної стабільності в громаді.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь