A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

Краснопільською селищною радою спільно з центром Центром первинної медико-санітарної допомоги опрацьовується питання організації стоматологічної допомоги на базі Краснопільської СЛА

Дата: 24.02.2020 17:06
Кількість переглядів: 609

Краснопільською селищною радою спільно з центром Центром первинної медико-санітарної допомоги опрацьовується питання організації стоматологічної допомоги на базі Краснопільської СЛА.

Слід зазначити, що влітку 2019 року була відновлена робота стоматологічного кабінету на базі Самотоївської АЗПСМ, який повністю утримується за рахунок селищного бюджету.

На сьогоднішній день Краснопільським КНП ЦПМСД ведеться робота по укладенню угоди з Національною службою здоров'я України щодо надання стоматологічної допомоги жителям громади.

В зв’язку з цим, Краснопільська селищна рада звернулася до Краснопільської районної ради з проханням передачі стоматологічної установки та іншого медичного обладнання в користування Центру первинної медико-санітарної допомоги з метою повноцінної роботи стоматологічного кабінету вже на базі ЦПМСД.

– Сьогодні на сесії районної ради ми аргументували свою позицію стосовно передачі стоматустановки «Біомед» для потреб Центру. Проте керівництво Краснопільської ЦРЛ зверталося до районної ради з проханням передати це обладнання в оренду приватному підприємцю.

Хочу подякувати депутатам районної ради за розуміння і прийняття рішення стосовно передачі стоматологічного устаткування для потреб Краснопільського КНП ЦПМСД. Адже це дасть нам змогу, після виконання всіх погоджувальних процедур та отримання дозвільних документів від НСЗУ, найближчим часом розпочати роботу стоматологічного кабінету, – зазначив Юрій Яремчук.

Крім того, керівником громади представлена позиція стосовно передачі Краснопільської ЦРЛ у власність Краснопільської ОТГ.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь