A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

Профілактичний захід із засудженими, що перебувають на обліку в Краснопільському районному сектору філії ДУ “Центр пробації” в Сумській області

Дата: 03.03.2020 13:28
Кількість переглядів: 566

3 березня 2020 року працівниками Краснопільського районного сектору філії Державної установи  «Центр пробації» в Сумській області проведено профілактичний захід із засудженими, що перебувають на обліку в центрі пробації на тему «Алкоголь і злочин».

Метою заходу:
- виявлення рівня обізнаності про негативний вплив алкоголю на організм людини, на психіку;
- вироблення негативного ставлення особистості до алкоголю та відповідальності за своє здоров'я, за наслідки неадекватної поведінки в стані сп'яніння;
- формування стійких переконань щодо важливості дотримання моральних норм;
- профілактика скоєння засудженими до покарань не пов’язаних з позбавленням волі нових злочинів.

Під час проведення профілактичного заходу учасникам було роз’яснено про те, що особа, яка вчинила злочин у стані сп’яніння, незалежно від його ступеня, підлягає кримінальній відповідальності. Також роз’яснено положення ст. 21 КК України в якій встановлено, що особа, яка вчинила злочин у стані сп’яніння внаслідок вживання алкоголю, наркотичних засобів або інших одурманюючих речовин, підлягає кримінальній відповідальності. Також велику увагу засуджених було спрямовано на те, що вживання алкогольних напоїв ніколи не вирішить їхніх життєвих проблем, а навпаки,  тільки може погіршити ситуацію. Алкоголізм створює таку обстановку, що штовхає особу на злочинний шлях. Він руйнує та спотворює відносини у сім'ї, створює конфліктні ситуації у суспільних місцях.

В ході профілактичного заходу учасники брали активну учать в обговоренні даної проблеми, висловили свою думку,пройшли тест для самодіагностики алкоголізму,а також отримали інформаційні буклети з даної тематики.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь