A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ ГРОМАДИ

Дата: 04.03.2020 09:51
Кількість переглядів: 407

Шановні мешканці громади. На ваші численні звернення в мережі facebook до голови селищної ради з питань заміни ламп та відновлення вуличного освітлення повідомляємо наступне.

Заявки на заміну ламп відділом ЖКГ селищної ради від мешканців громади приймаються постійно та виконуються за рахунок коштів селищного бюджету.

По мірі надходження заявок відповідні списки формуються та передаються на виконання підрядній організації філії Сумський РЕМ ПАТ Сумиобленерго. Роботи філією Сумський РЕМ ПАТ Сумиобленерго виконуються тільки за попереньою оплатою. Процедура оформлення відповідних документів філією Сумський РЕМ (договір та рахунки на оплату) займає певний період часу (до 2 місяців), на який Краснопільська селищна рада не має впливу.

Всього з початку року на дану організацію було надано заявок на заміну ламп в кількості 77 одиниць, станом на 04.03.2020р. замінено 21лампа.

Стосовно відновлення вуличного освітлення по вул. Механізаторів, вул. Маяковського, вул. Мезенівська в смт Краснопілля, в с. Чернеччина повідомляємо, що на даний час всі заявки виконані.

Краснопільська селищна рада зі свого боку проводить всі необхідні роботи для як найшвидшого вирішення даних питань та просить мешканців громади з розумінням ставитися до виникаючих ситуацій.

З даних питань просимо звертатися до відділу житлово-комунального господарства, благоустрою та комунальної власності Краснопільської селищної ради, тел. 7 17 30.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь