A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ПРЕДСТАВНИКІВ МІКРО- ТА МАЛОГО ПІДПРИЄМНИЦТВА ГРОМАДИ МОЖУТЬ ВЗЯТИ УЧАСТЬ У ДЕРЖАВНІЙ ПРОГРАМІ «ДОСТУПНІ КРЕДИТИ 5-7-9%»

Дата: 04.03.2020 16:47
Кількість переглядів: 763

4 березня 2020 року для підприємців громади відбулася презентація програми за участі представників державних банків «Ощадбанк» та «ПриватБанк», участь в якій також взяв Краснопільський селищний голова Юрій Яремчук.

Нагадаємо, що з першого лютого 2020 року в Україні запрацювала Програма «Доступні кредити 5-7-9%». На підтримку держави через програму «5-7-9%» може розраховувати кожен українець, який тільки планує відкрити власну справу, або вже має власний бізнес, що зараз приносить не більше 50 мільйонів гривень виручки на рік, і хоче його масштабувати.

Кредит видаватимуть кандидату на діяльність, що має належати до дозволеного переліку видів економічної діяльності, а обсяг кредиту становитиме до 1,5 млн. гривень строком на п'ять років.

Для участі у Програмі потрібно мати бізнес-план, позитивну фінансово-кредитну репутацію та платіжну дисципліну. Стартапи зможуть брати участь лише від початку своєї діяльності, а чинний бізнес – лише той, що працює мінімум 12 місяців. Сам учасник інвестує 20% власних коштів від усіх витрат.

- Ця програма дозволить розширити підприємницьку діяльність, відтак, збільшивши податкові надходження до місцевого бюджету. Адже головна місія програми – створити прямий зв’язок між бізнесом кожного окремого підприємця і розвитком території, де  він працює, - зазначив Юрій Яремчук

Також під час заходу представник Краснопільської районної філії Сумського ОЦЗ ознайомила присутніх з сучасними сервісами служби зайнятості, а саме: Інститут Консультант роботодавця, Освітній портал Державної служби зайнятості та електронний кабінет роботодавця. Також акцентовано увагу на активних програмах сприяння зайнятості населення, зокрема розвиток підприємницької ініціативи та фінансової допомоги у вигляді отримання компенсації єдиного внеску. “Виходь на світло” – гасло цієї весни. Ми просимо роботодавців оформляти відносини з працівниками у правовому полі.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь