Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

11 березня 2020 року відбулося чергове засідання виконкому Краснопільської селищної ради, яке провів керівник громади Юрій Яремчук

Дата: 11.03.2020 14:58
Кількість переглядів: 889

11 березня 2020 року відбулося чергове засідання виконкому Краснопільської селищної ради, яке провів керівник громади Юрій Яремчук. Члени виконавчого комітету заслухали та прийняли 10 питань порядку денного.

Під час засідання було затверджено план роботи виконавчого комітету Краснопільської селищної ради на ІІ квартал 2020 року, план заходів, пов’язаних із 34-ми роковинами Чорнобильської катастрофи та план організаційних і практичних заходів щодо запобігання загибелі людей на водних об’єктах, що розташовані на території Краснопільської селищної ради під час літнього купального сезону 2020 року.

Також було прийнято ряд рішень, які стосуються сфери житлово-комунального господарства громади. Зокрема, надано дозвіл на санітарну обрізку та видалення зелених насаджень, надано дозвіл на реконструкцію вуличного освітлення в смт Угроїди та с. Самотоївка. Крім того, заслухано інформацію та затверджено рішення про стан роботи по забезпеченню благоустрою, санітарного стану населених пунктів селищної ради у 2019 році.

В свою чергу, селищний голова Юрій Яремчук закликав підприємства, установи, організації та жителів громади дбайливо ставитися до навколишнього середовища, долучитися до проведення весняних толок по благоустрою і озелененню населених пунктів, навести порядок на прилеглих територіях, біля власних осель, прибрати будівельні матеріали, закласти квітники тощо.

Всі проекти рішень, які виносилися на розгляд членів виконавчого комітету були підтримані.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь