A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ЗВЕРНЕННЯ КРАСНОПІЛЬСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ДО ЖИТЕЛІВ ГРОМАДИ

Дата: 17.03.2020 20:13
Кількість переглядів: 852

Закликаємо усіх жителів Краснопільської об’єднаної територіальної громади з усією відповідальністю поставитися до загрози зараження коронавірусом COVID-19.

Нагадуємо, що на позачерговому засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Краснопільської селищної ради прийнято рішення про вжиття невідкладних заходів щодо запобігання занесенню і поширенню на території Краснопільської ОТГ гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом COVID-19.

Зокрема, призупинено навчально-виховний процес у закладах освіти Краснопільської селищної ради до 3 квітня 2020 року. Також заборонено, до стабілізації ситуації, спортивні, культурні, політичні, соціальні, релігійні та інші заходи. Призупинено проведення планових заходів з госпіталізації пацієнтів, крім невідкладних. Затверджено відповідний план заходів на карантинний період. Рекомендовано керівникам об’єктів господарювання та населенню проводити дезінфекційні заходи, особливо у закладах з масовим перебуванням людей; рекомендовано керівникам розважальних закладів, закладів ресторанного господарства та закладів побутового обслуговування населення призупинити їх роботу з 16 березня до 3 квітня 2020 року на території Краснопільської селищної ради Сумської області; призупини проведення сезонної торгівлі продукції у роздрібній торговельній мережі по пров. Комунальний та вул. Перемоги селища Краснопілля до 3 квітня 2020 року.

Також сподіваємося на розуміння тих громадян, хто нещодавно повернувся з закордону - утримуйтеся від зустрічей та спілкування в широкому колі, оскільки інкубаційний період коронавірусу досить тривалий і симптоми можуть проявитися не одразу. Перебувайте у домашньому карантині протягом двох тижнів. Так ви допоможете вберегтися від небезпеки близьким людям та всім жителям громади. За перших же симптомів хвороби звертайтеся до лікарів.

Під час останньої сесії депутати селищної ради підтримали проект рішення про виділення коштів КНП «Краснопільська центральна районна лікарня» та КНП «Краснопільський центр первинної медико-санітарної допомоги» на придбання дезінфікуючих та інших засобів індивідуального захисту для закладів медицини.

Під час розповсюдження коронавірусу люди старшого віку знаходяться в групі ризику. Найкращою профілактикою захворювання на Covid-19 для усіх вас є максимальне обмеження пересування по території громади та за її межами.

Постановою Кабінету Міністрів України від 16 березня 2020 р. № 215 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» з 12 год. 00 хв. 18 березня 2020 р. до 3 квітня 2020 р. заборонено регулярні та нерегулярні перевезення пасажирів автомобільним транспортом у приміському, міжміському внутрішньообласному і міжобласному сполученні (крім перевезення легковими автомобілями); перевезення пасажирів залізничним транспортом в усіх видах внутрішнього сполучення (приміському, міському, регіональному та дальньому).

Ми розуміємо, що дане рішення Уряду спричиняє незручності, проте сподіваємося на ваше розуміння і відповідальність в зв’язку з тимчасовими незручностями, адже від цього залежить життя та безпека громадян.

Бережіть себе, зберігайте спокій та споживайте інформацію з надійних джерел.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь