A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

БЕЗПЕКА ДІТЕЙ НА ІГРОВОМУ МАЙДАНЧИКУ

Дата: 20.03.2020 11:17
Кількість переглядів: 838

Уважно стежте за своєю дитиною під час перебування на ігрових майданчиках, будьте обережні і намагайтеся уникати потенційно небезпечних місць. Перед тим, як відпустити дитину грати завжди перевіряйте, наскільки безпечна поверхня на майданчику. Діти у віці до 7 років повинні перебувати на дитячому майданчику під наглядом дорослих.

Правила безпеки на дитячому майданчику:

- Якщо є така можливість, то краще, звичайно, ходити грати туди, де насипаний пісок. Вся площа дитячого майданчика повинна бути очищена від гострих і небезпечних речей.

- Ігрові елементи повинні бути цілими, без розбитих або поламаних частин.

- Навчіть дітей обходити стороною гойдалки і каруселі, на яких вже хтось перебуває. Не дозволяйте зістрибувати на ходу. І розкажіть про те, що при можливому падінні з гойдалки необхідно присісти, а не вставати в повний зріст, ризикуючи отримати удар.

- Перевіряти необхідно і температуру ігрових елементів, оскільки в літні спекотні дні залізні дитячі гірки й каруселі під прямими сонячними променями дуже сильно нагріваються.

- Особливу увагу батьки повинні приділити тому, як одягнути і взути дитину перед походом на дитячий майданчик. Краще не одягати кофтинки з капюшоном, бо дитина може зачепитися ними за щось. Крім того, на одязі має бути мінімальна кількість різних застібок. Підбирайте зручні речі, в яких дитина буде вільно рухатися.

- Не взувайте слизьке взуття або шльопанці, вони можуть стати причиною падіння і, відповідно, травми.

- Обов'язково приділіть увагу пісочниці. Адже в її вмісті може виявитися, що завгодно: бите скло, шприці, сигаретні недопалки і тому подібне. Перед тим як дозволити дитині грати в піску, слід уважно оглянути пісочницю і прибрати всі небезпечні предмети. Також поясніть дитині, що граючи з піском, не можна кидатися їм, а руки не можна брати до рота.

- У вашій сумці для прогулянок повинні завжди лежать прості антисептичні засоби - серветки, зеленка у вигляді фломастера, пластирі, що дасть можливість надати першу допомогу при невеликих ударах і саднах.

Щоб дитина засвоїла і дотримувалась правил безпечної поведінки на дитячому майданчику, необхідно обговорювати можливі ситуації, розповідати, як їх уникнути.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь