A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

РОБОТА СОЦІАЛЬНОГО ПРОЕКТУ ДОПОМОГИ МЕШКАНЦЯМ КРАСНОПІЛЬСЬКОЇ ОТГ

Дата: 31.03.2020 18:10
Кількість переглядів: 449

З метою допомоги найбільш вразливим категоріям населення, літнім людям під час карантину, в рамках соціального проекту допомоги мешканцям громади, 27 березня 2020 року на території Краснопільської ОТГ працював виїзний аптечний пункт. Зокрема, придбати собі ліки першої необхідності могли жителі с. Хмелівка, с. Чернеччина, с. Самотоївка та с. Глибне.

Наступний виїзд аптечного пункту буде здійснено 2 квітня 2020 року квітня до с. Миропільське, с. Тур’я, с. Наумівка, смт Угроїди, с-ще Михайлівське.

Крім того, селищною радою було закуплено медичну марлю та завдяки педагогічним колективам Краснопільської гімназії, Краснопільської ЗОШ I-III ст., небайдужим громадянам було виготовлено медичні маски, які потім були передані людям похилого віку, які знаходяться на обслуговуванні територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Краснопільської селищної ради, працівникам цього центру, які обслуговують літніх людей, працівникам відділення поліції, а також працівникам Краснопільського стаціонарного санітарно-карантинного посту, який днями розпочав свою роботу та створений для здійснення контролю за дотриманням карантинного режиму, виявлення людей з ознаками захворювання на коронавірус та надання їм необхідної медичної допомоги.

Краснопільська селищна рада висловлює подяку педагогічним колективам Краснопільської гімназії, Краснопільської ЗОШ I-III за розуміння та допомогу в пошитті масок.

Окремо висловлюємо подяку бібліотекарю с. Глибне Вієвнік Олені Олександрівні, яка сама запропонувала свою допомогу у виготовленні і пошитті масок та передала їх для потреб мешканців громади.

Нагадуємо прості правила, які допоможуть убезпечити себе та своїх рідних: часто і ретельно мийте руки, дезінфікуйте особисті речі, тримайте дистанцію на відстані 1,5 метри від інших людей та провітрюйте приміщення. Бережіть себе, зберігайте спокій. Здоров’я всім вам.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь