A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ПІД ЧАС СЕСІЇ ДЕПУТАТИ ПРИЙНЯЛИ РЯД РІШЕНЬ ЩОДО БОРОТЬБИ З КОРОНАВІРУСОМ

Дата: 14.04.2020 16:23
Кількість переглядів: 671

14 квітня 2020 року під головуванням керівника громади Юрія Яремчука відбулася сорок четверта сесія Краснопільської селищної ради. Її проведення викликане необхідністю прийняття рішень, що стосуються заходів спрямованих на запобігання поширення коронавірусу та наповнення бюджету.

Зокрема, прийнято рішення «Про внесення змін до «Програми захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру Краснопільської селищної ради на 2019-2023 роки» згідно якого збільшується обсяг фінансування за рахунок коштів селищного бюджету заходів щодо недопущення виникнення та розповсюдження епідемій та епізоотій на території селищної ради, проведення карантинних заходів. А саме: - виконання робіт по дезінфекції, дезінсекції, дератизації, дезактивації, дегазації; - придбання засобів індивідуального захисту; - придбання дезінфекційних засобів тощо.

Крім того, розширено перелік місцевого матеріального резерву (резервного фонду) для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій на території Краснопільської селищної ради засобами для дезінфекції та засобами індивідуального захисту.

В ході сесійного засідання було внесено зміни до селищного бюджету, згідно якого кошти спрямовуються на фінансову підтримку КНП «Краснопільський ЦПМСД», зокрема проведення ремонтних робіт закладів охорони здоров’я, закупівля засобів індивідуального захисту лікарів для боротьби з коронавірусною інфекцією, закупівля предметів реабілітації та інше.

Поряд з цим здійснюється співфінансування придбання навчального обладнання для початкової ланки, загальної середньої освіти в рамках державної програми «Нова українська школа».

Також депутати внесли зміни та затвердили Статут КНП «Краснопільський центр первинної медико-санітарної допомоги» Краснопільської селищної ради, прийняли рішення «Про делегування повноважень КНП «Краснопільський ЦПМСД» Краснопільської селищної ради щодо розробки та затвердження платних послуг з медичного обслуговування», рішення «Про внесення змін та доповнень до рішення 21 сесії 7 скликання від 08.11. 2018 № 307 «Про програму розвитку первинної медико-санітарної допомоги Краснопільської об’єднаної територіальної громади на 2018-2020 роки», а також продовжили терміну дії контракту з Масалітіною В.М. – керівником КНП «Краснопільський центр первинної медико-санітарної допомоги» Краснопільської ОТГ.

Також було прийнято ряд важливих рішень, які стосуються роботи селищної ради в сфері житлово-комунального господарства.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь