A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ КРАСНОПІЛЬСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 06.05.2020 20:51
Кількість переглядів: 954

6 травня 2020 року відбулося засідання виконавчого комітету Краснопільської селищної ради, яке провів керівник  громади Юрій Яремчук. Згідно порядку денного на розгляд було винесено 15 питань, з яких прийнято відповідні рішення.

Спочатку з інформацією по першому питанню «Про розгляд звіту про виконання бюджету Краснопільської селищної об’єднаної територіальної громади за І квартал 2020 року» виступила начальник відділу фінансів Краснопільської селищної ради Лариса Василенко. Вона зазначила, що за звітний період до бюджету надійшло 39 148,4 тис. гривень, з них до загального фонду – 38 644,2 тис. гривень (31,2 відсотка до затверджених обсягів на рік), спеціального фонду – 504,2 тис. гривень (37,9 відсотка). До загального фонду бюджету об’єднаної територіальної громади надійшло податків та зборів (власного фінансового ресурсу) 26 782,9 тис. гривень, рівень виконання річного плану склав 32,9%, плану на І квартал –    107 відсотків.

- Ефективне використання коштів є запорукою вирішення проблемних питань життєдіяльності об'єднаної громади, виконання Програми економічного і соціального розвитку на 2020 рік. Тому ті завдання, що ми намітили в цьому році, по селищю Краснопілля та старостинських округах  намагатимемося виконати вчасно і в повному обсязі, - зазначив під час розгляду даного питання Юрій Яремчук.

Члени виконкому своїм рішенням затвердили заходи щодо запобігання лісовим пожежам та забезпечення пожежної безпеки у літній період 2020 року на території Краснопільської селищної ради.

Крім того, під час засідання заслухано інформацію про підсумки проходження опалювального сезону 2019-2020 років та підготовку закладів соціально-культурної сфери та комунальних підприємств селищної ради до роботи в осінньо-зимовий період 2020-2021 років та про організацію і проведення робіт з благоустрою на території селищної ради. За інформацією начальника відділу житлово-комунального господарства, благоустрою та комунальної власності селищної ради Інни Лісун протягом опалювального сезону 2019-2020 років підприємства житлово-комунального господарства забезпечили безперебійне функціонування об’єктів житлово-комунального призначення, постійне надання послуг споживачам відповідно до норм та стандартів. На даний час вже розпочата робота по підготовці до осінньо-зимового періоду 2020-2021 років.

Також протягом квітня-травня цього року на території населених пунктів селищної ради було проведено акцію «За чисте довкілля». За вказаний період було здійснено заходи щодо ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ на території кладовищ і вулиць громади, організовано прибирання та приведення в належний стан парків, скверів, дитячих, спортивних майданчиків,  меморіальних комплексів, вулиць, доріг, тротуарів, зупинок громадського транспорту. Було придбано та висаджено 750 вічнозелених насаджень, 250 кущів троянд. Було встановлено 14 дорожніх знаків, встановлено додаткові світильники та здійснено заміни ламп вуличного освітлення, було здійснено грейдерування доріг комунальної власності. Відповідно до розробленої проектно-кошторисної документації проведено роботи з реконструкції вуличного освітлення по провулку Комунальний в смт Краснопілля.

Рішенням виконкому також було затверджено план заходів з нагоди відзначення в Краснопільській селищній раді у 2020 році Дня пам’яті та примирення і 75-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945 років та прийнято ряд інших рішень.

Завершуючи засідання виконкому Юрій Яремчук подякував за конструктивну роботу членам виконавчого комітету, керівникам структурних підрозділів селищної ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь