A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

14 травня 2020 року під головуванням керівника громади Юрія Яремчука відбулася 46 сесія Краснопільської селищної ради.

Дата: 14.05.2020 19:31
Кількість переглядів: 989

У ході засідання було прийнято 41 питання порядку денного, які попередньо були детально розглянуті та опрацьовані на спільному засіданні постійних комісій селищної ради.

Це зокрема: «Про звіт про виконання бюджету Краснопільської селищної об’єднаної територіальної громади за І квартал 2020 року», «Про уповноваження начальника відділу освіти Краснопільської селищної ради на підписання строкових трудових договорів», «Про затвердження в новій редакції Програми сприяння створенню та підтримки діяльності об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) на території Краснопільської селищної ради на 2020-2021 роки»,  та інші.

Крім того, з метою надання населенню Краснопільської селищної ради якісних житлово-комунальних послуг, виконання робіт із забезпечення належного санітарного стану та благоустрою прийнято рішення про створення Комунального підприємства «Екосервіс» Краснопільської селищної ради та затверджено його Статут. Наступним своїм рішенням на посаду директора КП «Екосервіс» депутати призначили Ільченко Олександра Григоровича.
Також з інформацією про хід виконання «Комплексної програми профілактики правопорушень та боротьби зі злочинністю на території Краснопільської селищної ради на 2016 – 2020 роки» у 2019 році виступив начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами апарату селищної ради Валерій Придатко.
Співдоповідачем з даного питання виступив начальник Краснопільськоого відділення поліції Андрій Семенченко, який довів інформацію про стан правопорушень на території Краснопільської громади і роботу відділу щодо забезпечення захисту конституційних прав і свобод громадян.
У ході сесії також прийнято ряд рішень, які стосуються затвердження технічної документації із землеустрою, надання дозволу на розробку проектів землеустрою та надано матеріальну допомогу жителям громади.
Підбиваючи підсумки роботи сесії керівник громади Юрій Яремчук подякував усім депутатам за роботу.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь