A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ДО ВІДОМА ЧЛЕНІВ ВИКОНКОМУ

Дата: 28.05.2020 09:12
Кількість переглядів: 573

01.06.2020 року о 10 годині в залі засідань адміністративного приміщення Краснопільської селищної ради відбудеться засідання виконавчого комітету селищної ради.

На розгляд засідання виконавчого комітету селищної ради винесені наступні питання:

1. Про затвердження плану роботи виконавчого комітету Краснопільської селищної ради на ІІІ квартал 2020 року.

2. Про закріплення території обслуговування за закладами дошкільної освіти, які розташовані на території Краснопільської селищної ради.

3. Про закріплення території обслуговування за закладами загальної середньої освіти, які розташовані на території Краснопільської селищної ради на 2020-2021 навчальний рік.

4. Про надання дозволу відділу освіти Краснопільської селищної ради на виготовлення проєктно-кошторисної документації по об’єкту: «Капітальний ремонт (заміна вікон на енергозберігаючі) в Угроїдській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів Краснопільської селищної ради по вул. Мачулівка, 8, смт Угроїди Краснопільського району Сумської області».

5. Про надання дозволу відділу освіти Краснопільської селищної ради на виготовлення проєктно-кошторисної документації по об’єкту: «Капітальний ремонт (заміна вікон на енергозберігаючі) в Центрі дитячої та юнацької творчості Краснопільської селищної ради, вул. Мезенівська, 4, смт. Краснопілля, Сумської області. Коригування».

6. Про постановку на квартирний облік.

7. Про зняття з квартирного обліку громадян, які перебувають на квартирному обліку у виконавчому комітеті Краснопільської селищної ради.

8. Про затвердження кошторисної документації по об’єкту «Поточний середній ремонт автомобільної дороги комунальної власності по вул. Лермонтова у смт. Краснопілля (окремими ділянками)».

9. Про затвердження кошторисної документації по об’єкту «Поточний середній ремонт автомобільної дороги комунальної власності по вул. Мезенівська у смт. Краснопілля (окремими ділянками)».

10. Про затвердження кошторисної документації по об’єкту «Поточний середній ремонт автомобільної дороги комунальної власності по вул. Перемоги у смт. Краснопілля (окремими ділянками)».

11. Різні.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь