Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

КНП «КРАСНОПІЛЬСЬКА ЦРЛ» ПЕРЕХОДИТЬ У КОМУНАЛЬНУ ВЛАСНІСТЬ КРАСНОПІЛЬСЬКОЇ ОТГ

Дата: 23.06.2020 21:45
Кількість переглядів: 1400

Це та ряд інших питань було прийнято під час засідання 47 сесії Краснопільської селищної ради, яке провів керівник громади Юрій Яремчук.

У ході засідання було прийнято 43 питань з порядку денного, які попередньо були детально розглянуті та опрацьовані на спільному засіданні постійних комісій селищної ради.

Це зокрема: «Про встановлення ставок та пільг зі сплати місцевих податків і зборів на 2021 рік», «Про внесення змін та доповнень до Програми економічного і соціального розвитку Краснопільської селищної ради на 2020 рік та прогнозних показників на 2021-2022 роки», Про внесення доповнень до рішення 21 сесії 7 скликання від 08.11.2018 № 307 «Про Програму розвитку первинної медико-санітарної допомоги Краснопільської об’єднаної територіальної громадина 2018-2020 роки», «Про внесення змін до Програми підвищення ефективності роботи комунальних підприємств Краснопільської селищної ради на 2020-2021 роки», «Про порядок призначення керівників комунальних підприємств, установ організацій, що належать до комунальної власності Краснопільської селищної ради», «Про затвердження Положення про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Краснопільської селищної ради» та інші.

Та одним із важливих питань, що розглядалися на сесії було рішення «Про безоплатне прийняття зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ Краснопільського району КНП «Краснопільська ЦРЛ» та майна у комунальну власність Краснопільської селищної ради».

- Завершується процес передачі Краснопільської лікарні. Залишаються лише організаційні питання в рамках роботи спільної комісії з приймання-передачі майна закладу. Роботи попереду дуже багато, як з нашого боку, так із боку керівництва лікарні, для того щоб вивести цей заклад на належний рівень надання якісних медичних послуг, оновлення матеріально-технічної бази тощо, – зазначив селищний голова Юрій Яремчук. Поряд з цим керівник громади анонсував проведення конкурсу на керівника лікарні.

Крім того, було затверджено Статут комунального некомерційного підприємства «Краснопільська лікарня» Краснопільської селищної ради та прийнято рішення щодо погодження покладання виконання обов’язків головного лікаря Краснопільської лікарні.

Наступним, не менш важливим питанням, було прийняття рішення «Про визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території Краснопільської селищної ради», згідно якого виконавцем послуг з вивезення побутових відходів на території  Краснопільської селищної ради буде комунальне підприємство «Екосервіс».

Також під час засідання сесії було прийнято рішення «Про внесення змін до рішення  Краснопільської селищної ради від 20.12.2019 № 862 «Про бюджет Краснопільської селищної об’єднаної територіальної громади на 2020 рік (18517000000)», згідно якого кошти спрямовуються на діяльність закладів КНП «Краснопільський ЦПМСД» та КНП «Краснопільська лікарня», придбання обладнання для дитячого майданчика, утримання та розвиток автомобільних доріг та дорожньої інфраструктури, на виконання Програми сприяння створенню та підтримки діяльності об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) на території Краснопільської селищної ради, на капітальний ремонт (заміна вікон та дверей на енергозберігаючі) в Самотоївській ЗОШ І-Ш ступенів, на поточний ремонт Осоївського СБК, а також для реалізації проектів громадського бюджету та на інші заходи.
У ході сесії також прийнято ряд рішень, які стосуються затвердження технічної документації із землеустрою, надання дозволу на розробку проектів землеустрою та надано матеріальну допомогу жителям громади.

Підбиваючи підсумки роботи сесії керівник громади Юрій Яремчук подякував усім депутатам за роботу.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь