A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ

Дата: 26.06.2020 19:47
Кількість переглядів: 443

26 червня 2020 року відбулося чергове засідання виконкому Краснопільської селищної ради, яке провів керівник громади Юрій Яремчук. Члени виконавчого комітету заслухали та прийняли 10 питань порядку денного.

Зокрема, під час засідання було затверджено кошторисну документацію по об’єкту: «Капітальний ремонт будинку культури в смт Угроїди Краснопільського району Сумської області» та надано дозвіл відділу культури, туризму, молоді та спорту Краснопільської селищної ради на виготовлення проектно-кошторисної документації по об’єкту: «Капітальний ремонт (ремонт фасаду) сільського будинку культури по вул. Центральна 10, в с. Хмелівка Краснопільського району Сумської області».

Також було прийнято ряд рішень, які стосуються сфери житлово-комунального господарства громади – рішення «Про встановлення тарифів на послуги з поводження з побутовими відходами на території Краснопільської селищної ради», «Про встановлення дорожніх знаків в смт Краснопілля по вулицях Соснова, Новоселівка», «Про надання дозволу на розміщення (встановлення) дитячого майданчика в с. Осоївка».

Крім того, з метою забезпечення стабільної роботи комунального ринку та врегулювання підприємницької діяльності прийнято питання «Про погодження плати за торгове місце на комунальному ринку».

Рішенням виконкому також встановлено довічну помісячну стипендію Тульській Пелагії Миколаївні як особі, якій виповнилось 100 років.

Всі проекти рішень, які виносилися на розгляд членів виконавчого комітету були підтримані.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь