A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

Краснопільською селищною радою проводиться упорядкування адресного господарства на території громади

Дата: 26.06.2020 22:15
Кількість переглядів: 1274

В рамках підготовки до проведення Всеукраїнського перепису населення, відповідно до методичних вимог, всі домогосподарства та адміністративні будівлі повинні мати адресні таблички. Про це повідомляється у вимогах і рекомендаціях для статистичного та офіційного обліку чисельності населення, яке проживає на території країни в цілому і на всіх рівнях її адміністративно-територіального устрою.

Маркування на будівлях необхідне для організації простору. Табличка з номером і назвою вулиці або провулку, номером будинку допомагають персоналу швидкої медичної допомоги, працівникам пожежної безпеки або поліцейським оперативно ідентифікувати ваше домогосподарство і вчасно відреагувати на звернення.

Необхідно відзначити, що не тільки житлові будинки повинні мати табличку з адресою, але і всі інші адміністративні будівлі (підприємства бюджетної сфери, адміністративні заклади, магазини, банки, аптеки тощо).

Власники домогосподарств, керівники приватних підприємств та підприємці малого та середнього бізнесу зобов’язані встановити табличку з номером будинку за своєю адресою на фасаді житлового будинку, підприємства, закладу торгівлі або соціальної сфери.

Враховуючи рекомендації Головного управління статистики, для сприяння проведення Всеукраїнського перепису населення Краснопільська селищна рада проводить роботу зі встановлення покажчиків назв вулиць та звертається до мешканців громади з проханням  терміново встановити таблички з номерами будинків.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь