Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

Відбулося засідання виконавчого комітету

Дата: 08.07.2020 13:45
Кількість переглядів: 478

8 липня 2020 року відбулося чергове засідання виконкому Краснопільської селищної ради, яке провів керівник громади Юрій Яремчук. Члени виконавчого комітету заслухали та прийняли 8 питань порядку денного.

У ході засідання також прийнято рішення «Про стан виконавської дисципліни в Краснопільській селищній раді у І півріччі 2020 року», «Про звіт виконавчого комітету Краснопільської селищної ради по виконанню плану роботи виконавчого комітету та виконанню делегованих повноважень органів виконавчої влади у І півріччі 2020 року», «Про затвердження кошторисної документації  по об’єкту «Капітальний ремонт (ремонт фасаду) сільського будинку культури по вул. Центральна, 10 в с. Хмелівка Краснопільського району Сумської області» та інші.

Крім того, заслухано інформацію про підсумки роботи зі зверненнями громадян в Краснопільській селищній раді за І півріччя 2020 року. За І півріччя 2020 року надійшло 96 індивідуальних та колективних звернень. Кількість громадян, які звернулися до селищної ради, з урахуванням колективних звернень, становить 295 осіб. За результатами розгляду письмових та усних звернень, що надійшли від громадян вирішено позитивно 23 питання, дано роз’яснення на 48 питань, 12 питань залишаються на контролі, 10 - у стадії розгляду, по 1 зверненню – відмовлено у вирішенні, 1 – передано на розгляд до Краснопільської РДА відповідно до статті 7 Закону України «Про звернення громадян» та 1 – відкликано заявником.

Також з метою створення сприятливих умов для активного розвитку об’єднань співвласників багатоквартирних будинків на території селищної ради, покращення якості обслуговування житлового фонду та умов проживання населення, виконавчим комітетом прийнято рішення «Про надання одноразової фінансової підтримки ОСББ «Мезенівська, 58». Сума фінансової допомоги на підтримку діяльності створеного ОСББ складає 90,0 тис. грн.

Підбиваючи підсумки роботи засідання виконкому Юрій Яремчук коротко зупинився на актуальних питаннях роботи об’єднаної громади, зокрема, мова йшла про ремонт дорожнього покриття, підготовку закладів освіти до нового навчального року, роботу медичного закладу вторинного рівня КНП «Краснопільська лікарня».

Селищний голова подякував усім присутнім за роботу та активність при обговоренні питань порядку денного. Всі проекти рішень, які виносилися на розгляд членів виконавчого комітету були підтримані.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь