A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ЗВЕРНЕННЯ КРАСНОПІЛЬСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ДО ДЕПУТАТІВ РАЙОННОЇ РАДИ ТА ЖИТЕЛІВ РАЙОНУ

Дата: 16.07.2020 17:49
Кількість переглядів: 527

На засіданні сесії районної ради, яке відбулося 15 липня 2020 року прийнято рішення про внесення змін до районного бюджету Краснопільського району. Цим рішенням зменшено видатки передбачені на фінансову підтримку КНП «Краснопільська лікарня» на загальну суму 550,0 тисяч гривень. Тобто, кошти, які були виділені районним бюджетом для функціонування закладу на 2020 рік, були повернуті цим рішенням до районного бюджету, що ставить під загрозу роботу єдиного в районі закладу надання вторинної медичної допомоги
а саме на:

ремонт та повірку медичного обладнання, оплату послуг Інтернет зв’язку, відрядження медичного персоналу, оплату водопостачання, оплату електроенергії, навчання, пільгові пенсії медикам, придбання предметів і матеріалів, придбання медикаментів.

А також, на попередньому засіданні сесії районної ради було виділено 150,0 тисяч гривень на ремонт трьох кабінетів поліклініки, але і ці кошти також повернуто до районного бюджету.

Ініціатором всіх цих змін виступила Краснопільська районна державна адміністрація, без попередження безпосередньо закладу, селищної ради, а депутати районної ради без запитань це підтримали.

Шановні депутати районної ради!

Звертаємось до Вас із проханням більш виважено відноситись до прийняття рішень, за які Ви віддаєте свої голоси, адже ці рішення мають доленосне значення для життєдіяльності району в цілому.

Звичайно, питання додаткового фінансування лікарні буде винесено на розгляд сесії селищної ради і підтримано депутатським корпусом, адже медичне обслуговування населення не лише громади, а всього району є одним із пріоритетів роботи селищної ради. І ми готові до того, щоб перерозподілити кошти з галузей «Освіта», «Культура», «Житлово-комунальне господарство» на забезпечення діяльності медичного закладу.

Але хотілося щоб бачення функціонування та розвитку лікарні було спільним для всіх гілок влади.

Просимо Вас ще раз повернутися до розгляду цього питання і повернути кошти КНП «Краснопільська лікарня».

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь