A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ЗАТВЕРДЖЕНО ПРОГРАМУ РОЗВИТКУ ТА ФІНАНСОВОЇ ПІДТРИМКИ КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «КРАСНОПІЛЬСЬКА ЛІКАРНЯ» КРАСНОПІЛЬСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ НА 2020-2021 РОКИ

Дата: 29.07.2020 17:19
Кількість переглядів: 659

На засіданні 48 сесії селищної ради, з метою забезпечення належного функціонування комунального некомерційного підприємства «Краснопільська лікарня» Краснопільської ОТГ, зміцнення його матеріально-технічної бази прийнято Програму розвитку медичного закладу вторинного рівня.

– Покращення якості медичної допомоги можливо лише при впровадженні сучасних методів лікування, закупівлі новітнього медичного обладнання та створення належних умов праці лікарям, та гідних умов лікування пацієнтів, наголосив Юрій Яремчук. – Тому досягнення даної мети можливо лише за умови раціонального використання наявних фінансових та кадрових ресурсів, консолідації бюджетів різних рівнів для оплати послуг, які будуть надаватися комунальним некомерційним підприємством «Краснопільська лікарня»Краснопільської селищної ради.

Як повідомила виконуюча обов’язки головного лікаря КНП «Краснопільська лікарня» Валентина Фоменко даною Програмою визначено основні завдання, вирішення яких сприятимуть наданню кваліфікованої медичної допомоги мешканцям Краснопільської об’єднаної територіальної громади та іншим громадянам. А основним підходом до концепції реформування є створення належних відповідних умов надання якісної, своєчасної медичної допомоги.

Крім того, вона повідомила про основні заходи спрямовані на зміцнення матеріально-технічної бази закладу, зокрема здійснення ремонту та заміни вікон на енергозберігаючі в основному лікувальному корпусі, придбання комп’ютерної техніки, придбання дистилятора для клініко-діагностичної лабораторії, завершення ремонту кабінету УЗД тощо. Також гостро стоїть питання придбання рентген обладнання.

Поряд з цим, рішенням «Про внесення змін до рішення Краснопільської селищної ради від 20.12.2019 № 862 «Про бюджет Краснопільської селищної об’єднаної територіальної громади на 2020 рік (18517000000)» було виділено 500,0 тис. гривень на фінансову підтримку КНП «Краснопільська лікарня» у тому числі, на поточні видатки, оплата енергоносіїв, придбання запасних частин для ремонту автомобіля невідкладної допомоги, придбання пально-мастильних матеріалів, на заміну вікон на енергозберігаючі в основному лікувальному корпусі, на придбання дистилятора для клініко-діагностичної лабораторії, пральної машини, та двох комп'ютерів.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь