Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ПРИВІТАННЯ ЮРІЯ ЯРЕМЧУКА З НАГОДИ 380 РІЧНИЦІ ЗАСНУВАННЯ СЕЛИЩА КРАСНОПІЛЛЯ ТА 77-Ї РІЧНИЦІ ВИЗВОЛЕННЯ ЙОГО ВІД ФАШИСТСЬКИХ ЗАГАРБНИКІВ

Дата: 07.08.2020 09:43
Кількість переглядів: 905

Шановні Краснопільчани! Щиро вітаю вас і ваші родини з 380 річчям заснування селища Краснопілля і 77-ю річницею визволення його від фашистських загарбників.

У повсякденних турботах та справах ми іноді не помічаємо, як швидко спливає час. Але є події, які назавжди залишаються у нашій пам’яті.

Особливою, вікопомною сторінкою у багатій на події і явища історії Краснопілля займають серпневі дні 1943 року, коли у переможному наступі воїни 232 та 237 стрілецьких дивізій визволили Краснопілля від фашистських загарбників, принісши його жителям жадане мирне життя, позбавивши від тяжкого ярма окупації. Відтоді минуло 77 років. Але пам’ять про ті криваві серпневі дні, подвиг і мужність визволителів жива у серцях прийдешніх поколінь Краснопільчан. Особлива вдячність воїнам, які визволили Краснопілля від ненависного ворога у серпні 1943 року.

Кожного року наше селище перегортає все нову та нову сторінку свого життя. За роки становлення і розвитку Краснопілля, його жителям є чим пишатися та над чим працювати далі. Кожного дня історія нашого селища продовжується і пишеться послідовниками, відтворюється в зроблених справах та досягненнях сьогоднішнього покоління на благо нашого селища.

Тож нехай і надалі зростає і процвітає наше Краснопілля, наша рідна Краснопільська земля! Нехай щастя, любов і достаток живуть у кожному домі, життя буде наповнено радістю, благополуччям і впевненістю у завтрашньому дні, об’єднуючи всіх нас у дружню і згуртовану громаду!

Краснопільський селищний голова                                  Юрій Яремчук

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь